Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek fontos, hogy egy lány intelligens legyen?
Műveltség, olvasottság, helyesírás? Ezek fontosak? Vagy ezek nem számítanak, ha olyan külsővel rendelkezik, mint teszem azt ő: [link]
Ha egy ilyen nő - vagy mindenki képzelje el a nőideálját - elétek állna, de mondjuk két mondatot nem tudna elmondani értelmesen, csak hebegve-habogva, tele "ööö"-kkel, "izé"-vel és káromkodással, nem számítana, mert jól néz ki?
Ilyen esetben csak egy numerára lenne elég, vagy akár életetek végéig is?
(Nem általánosítok, egy szép nő is lehet felettébb művelt - hiszen én vagyok az élő példa, nem igaz? :P -, most csak véleménykutatok, szóval akinek nem inge... )
#31 remélem még egy jó ideig nem találkozunk úgy, hogy a szakmádat gyakorlod rajtam :D Viszont a viccet félretéve: szerintem csak az unintelligens körökben zavaró az, ha a másik fél intelligens. A tanultság (ebből kifolyólag a szakszavak használata) pedig továbbra sem jelenti azt, hogy intelligens is az illető (lásd: korábbi hozzászólásom(#25)), ugyanis szerintem aki intelligens az fel tudja mérni a partnere tudását/intelligenciáját és képes a tudását olyan szinten átadni, hogy a másik fél ne csak pislogjon, hogy "ez miről beszél?".
Összegezve tehát: az intelligens ember az intelligenciája miatt tanult is (nem feltétlenül diplomás; egy jó(!!!) szakács, vagy kőműves ugyanolyan tanultnak minősül, mint egy akármilyen diplomás), a tanult ember viszont pont a tanultsága miatt nem biztos, hogy intelligens.
ui.: #31-es, remélem nem vetted ezt a hozzászólást személyeskedésnek, vagy ellened irányulónak, mert egyáltalán nem annak szántam (függetlenül attól, hogy a te válaszodra reagáltam) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!