Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Nektek fontos, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek fontos, hogy egy lány intelligens legyen?

Figyelt kérdés

Műveltség, olvasottság, helyesírás? Ezek fontosak? Vagy ezek nem számítanak, ha olyan külsővel rendelkezik, mint teszem azt ő: [link]

Ha egy ilyen nő - vagy mindenki képzelje el a nőideálját - elétek állna, de mondjuk két mondatot nem tudna elmondani értelmesen, csak hebegve-habogva, tele "ööö"-kkel, "izé"-vel és káromkodással, nem számítana, mert jól néz ki?

Ilyen esetben csak egy numerára lenne elég, vagy akár életetek végéig is?

(Nem általánosítok, egy szép nő is lehet felettébb művelt - hiszen én vagyok az élő példa, nem igaz? :P -, most csak véleménykutatok, szóval akinek nem inge... )

2012. júl. 10. 22:17
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

4. köszönöm, pont ilyen választ vártam! :) 5., neked is köszönöm, ez valami fenomenálisan csodálatos komment volt.. az ilyenekért érdemes élni, de komolyan. :)

egyébként egy könyvet szeretnék írni, ahhoz lennének szükségem adatokra, és tudtommal, szabad feltenni ilyen kérdéseket, nem? szóval nem értem a kirohanásokat, de... hát, mindegy. :)

2012. júl. 10. 22:26
 12/32 anonim ***** válasza:
Ha piszkosul de nagyon tetszik, akkor egyértelműen előnnyel indul a lány, de ha megszólal és kiáll a szájából a kapanyél, akkor így elgondolkozok rajta. Gondolkoztam már el ilyenen, hogy még a viccet se érti, az iróniát hogy hogy csinálja a drágám.
2012. júl. 10. 22:27
 13/32 anonim ***** válasza:
Már nem azért de a negatív tapasztalat/kritika is tapasztalat/kritika. Amit elefant03 ír, te abból is tanulhatsz, szóval ha komolyan könyvet akarnál írni akkor nem küldenéd el.
2012. júl. 10. 22:34
 14/32 anonim ***** válasza:

Hosszútávon tervezve elvárás nálam is, hogy értelmes legyen a hölgy. Nem kell magas végzettség, csak legyen elképzelése az élet dolgairól, véleménye, érzelmei és ezeknek hangot is tudjon adni valami összeszedett formában.

Az sem baj ha néha káromkodik, én is bőven szoktam ha pl. a szeg helyett az ujjamat sikerül telibekalapálni; de folyamatos üzemben kiábrándító.

Enélkül még egy szexre alapozott kapcsolatot sem egyszerű fenntartani.

2012. júl. 10. 22:40
 15/32 A kérdező kommentje:
:D emberek! komolyan... :D
2012. júl. 10. 22:41
 16/32 anonim ***** válasza:
Már nem azért de szerintem elefant03 érdekesebb mint a legtöbben itt.
2012. júl. 10. 22:55
 17/32 anonim ***** válasza:
szerinted
2012. júl. 10. 22:56
 18/32 A kérdező kommentje:

Boci Boci Tarka

Szóval neked ez a negatív kritika, he?

"A kérdező meg kösse fel magát a készülő regényének lapjaiból összetűzdelt kötélre, vagy, ha az nem elég tartós, egyszerűen csak öntse le benzinnel, álljon rá ÉS GYÚJSTA FEL MAGÁT."

Hát, köszi, hogy te még biztattad is! :D

Ennyi volt, kösz az eddigi válaszokat, innentől kezdve nem érdekelnek, mert nem vagyok kíváncsi ennek a túlsúlyos emlős nevezetű embernek az egyszemélyes, undorító, vérlázító cirkuszára. Szánalmas, hogy ilyen emberek léteznek egyáltalán.

És igen, most aztán lökheted magadnak a f@szságokat, csak ügyesen!

2012. júl. 10. 22:58
 19/32 anonim ***** válasza:

nem kell hogy okos legyen, személyisége legyen BÁJOS annyi a lényeg

külseje meg érjen el egy bizonyos szintet oszt cső

f18

2012. júl. 10. 23:02
 20/32 anonim ***** válasza:

elefant03

Nem mondtam egy szóval sem, hogy biztosan ismerlek, csak, hogy ismertem egy hasonló embert.:DDD Látom a szövegértelmezéssel gondok vannak.

Amúgy a válaszaid alapján szerintem bárki jogosan érezheti úgy, hogy nem is akar megismerni téged, és azt ugatunk neked, amit csak akarunk, mert te is csak egy sz*rházi vagy. Nem érdemelsz normális hangnemet.

Az pedig sajnos nem vitás, hogy ameddig nem olvastál belőle egy betűt, addig nem tudhatod, hogy milyen.

2012. júl. 10. 23:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!