Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hölgyek, nektek fontos, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, nektek fontos, hogy egy pasinak milyen illata van?

Figyelt kérdés

Úgy értve, hogy milyen illatfelhő lengi körül, milyen dezodort, arcszeszt használ. A TV-ben szoktak menni ilyen reklámok, hogy a nő elalél az Axe dezodor illatától, meg a fickó félmeztelenül van és a nők rámásznak meg fogdossák, stb...

Hozzátesz mindez egy pasinál az összhatáshoz? El lehet ezzel csábítani a nőket a való életben is úgy, mint az említett reklámokban?

2017. júl. 2. 11:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nekem az illat elsődleges szűrő arra, lesz-e valami. Ha túlzásba viszi valaki a dezodort, az nem jó, de egy kellemes illat teljesen el tud bódítani...És persze a tökéletes az, amikor valakinek mindenféle dezodor nélkül is kellemes és izgató az illata. A saját, ápolt testszaga.
2017. júl. 2. 17:14
 12/16 anonim ***** válasza:

Valaki kérte tőlem privát üzenetben, gondoltam inkább belinkelek ide egy közérthetően megfogalmazott cikket arról, hogy kutatások szerint hogyan befolyásolja a hormonális fogamzásgátló szedése, hogy egy nő a férfi természetes testszaga alapján érzi-e ösztönösen, hogy utódvállalás szempontjából mennyire kompatibilisek genetikailag:

[link]

2017. júl. 2. 18:35
 13/16 anonim ***** válasza:

"Én meg tapasztalataim alapján cáfolom a kutatásokat... Engem nem vizsgáltak..."

Ne haragudj, de ez a kijelentésed olyan, mintha azt mondanád, hogy ismersz valakit, aki dohányzik, de nincsen semmilyen, a dohányzással összefüggő betegsége, ezért levonhatjuk azt a következtetést mindenkire nézve, hogy a dohányzás nem növeli semmilyen megbetegedés kockázatát.

2017. júl. 2. 18:38
 14/16 anonim ***** válasza:
Ha a kutatásoknak ellent mond az én tapasztalatom, miszerint a fogamzásgátló semmilyen negatív kihatással nincs a hormonháztartásomra, a szaglásomra, a libidómra és semmi egyébre, akkor én vagyok a szabályt erősítő kivétel, de akkor is létezem így, hogy a kutatási eredmény rám nem állja meg a helyét.
2017. júl. 2. 19:00
 15/16 anonim ***** válasza:
És mellesleg a hozzám illő társat nem csak a szaga határozza meg, nem vagyunk kutyák, hogy ennyi elég legyen, nem csak az ösztöneink irányítanak, amikor párt választunk, számít ez is, mert nem akarok felfordulni mellette azért, mert bűzlik vagy azért, mert a komplett drogériát magára borítja, de emellett számít, hogy milyen a gondolkodásmódja, az életszemlélete, hogyan kezeli a konfliktushelyzeteket, vannak-e azonos céljaink, terveink, és mennyire megvezethető, hogy minden online közzétett maszlagot kételkedés nélkül vakon elhisz... Igen, tudom, tematikus oldal, és? Nekem tematikus oldalon, elvileg szakemberek döngölték földbe az egyetlen fogkrémet, ami megoldotta a fogszabályzáskor megsérült fogzománcom miatt kialakult minden napi folyamatos fogfájásproblémámat, biztos épp akkor arra nem kaptak jutalékot...
2017. júl. 2. 19:11
 16/16 anonim ***** válasza:
Szóval, kérdező, számít, hogy egy pasinak milyen az illata, lehetőleg hozzá illő, neki tetsző illatot válasszon, és használja mértékkel, de mindenkinek úgysem fog tetszeni. Viszont legalább ennyire számít, hogy a pasi ne legyen komplett idióta, és bármilyen téren tájékozódik, legyen benne egy egészséges kételkedés, kíváncsiság, ez hajtja előre a világot, ez hajtotta a nagy felfedezőket és tudósokat is, ha ez nem lenne, még mindig nem másztunk volna le a fáról...
2017. júl. 2. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!