Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Megbocsátható, ha az udvarlóm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbocsátható, ha az udvarlóm egy fontos orvosi vizsgálat után nem kérdezi meg, hogy hogy vagyok, csak mert éppen összekaptunk kicsit és meg van sértődve rám?

Figyelt kérdés
2017. júl. 10. 17:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehetséges, h őt annyira bántja a veszekedés, h erről, h te orvoshoz mész, el is feledkezett.. Milyen orvosi vizsgálat egyébként? Megkérdezhetem?
2017. júl. 10. 17:43
 2/4 anonim ***** válasza:
Én is pont így jártam. Csak épp a másfél éves kapcsolatot nem hívnám udvarlásnak.
2017. júl. 10. 18:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem egy ilyen helyzetben ez számára az utolsó, ami érdekli. Legyünk reálisak, valaki megbántott, ott van közöttünk a probléma... Az egyetlen, ami vele kapcsolatban eszembe jut még akkor is, ha becsülöm, hogy azt valahogy meg kellene oldani. Majd ha nem megy a hiúsági kerdés meg a harc, és nem vett fel védekező állást a sértettsége miatt, akkor képes lesz "aggódni". Szerintem bármilyen önző dolog ez, teljesen természetes. Sokan amúgy egy ilyen húzás miatt azt is hiszik, hogy mindent szabad, élén a szőnyeg alá söpréssel. Én sem kérdezném meg akkor épp, illetve engem is csak zavarna, hogy még ezt kérdezgeti, ahelyett, hogy megbeszélnénk sokkal fontosabb dolgot is, ami épp a problémánk egymással.
2017. júl. 10. 18:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Én biztos megkérdezném egy kis összekapás után,hogy mit is mondtak azon a fontos orvosi vizsgálaton! Ne mondjon mást, ne kérdezzen, de azt tegye meg,hogy erről érdeklődjön.
2017. júl. 10. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!