Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek fontos párválasztásnál, hogy a másiknak milyen csillagjegye van? A randipartneretektől meg szoktátok kérdezni?
A "hu most utánaolvastam" dolognál azért több kell.
Évek kellenek hozzá és sok tapasztalat.
"Nekem elég fontos, mivel összesen 3 csillagjegy illik hozzám, mindenki mással kompromisszumokat kéne kötnöm, vagy éppen éjjel-nappal csak veszekednénk.
Egyébként ilyen dolgokat nem illik itt a gyíkon kérdezgetni. Senkinek fingja nincs az emberismeretről és a személyiségtípusokról. Mindenki random embert választ társának orosz rulett szerűen."
Lefordítom magyarra: elviselhetetlen ember vagyok, de nem bírom felfogni az én-védő mechanizmusok miatt hogy nem emiatt vagyok szingli, hanem ilyen ezo TV-s f@-szságokra fogom rá :D
Szívesen :D
Szerintem mindent elmond rólatok a leszarom hozzáállás.
Milyen a párod személyisége? - leszarom
Milyen személyiségtípus illik hozzád? - Leszarom
Aki pedig véletlenül megtalálta a megfelelőt, ő még jobban leszarja. Ennyi a színvonal
Ez nem a leszarom. csak tudjuk hogy hülyeség :D
És ha évek óta tökéletes kapcsolatban élünk, egy olyan embert akit tökéletesen ismerünk, mert nem hülyék az emberek ha be kell lőni 1-1 ember személyiségét.
Ha nagyon szeretnéd tudni, diplomás egészségügyi dolgozó vagyok, évekig tanultam pszichológiát, és még fogok is. Inkább ebbe hiszek mint néhány csillag állásában.
De igen, ...gyökér vagy :D Csak a kifogást keresed és mások kapcsolatára vagy irigy :D Ezzel kb ezt mondtad el magadról.
Nagyon kevés embernek van itt fogalma arról, hogy mit keressen egyáltalán a másik emberben. A kérdések majdnem száz százaléka emberismeret hiánya miatt fogalmazódik meg.
De nekem mindegy...nem én nyavalygok itt nap mint nap :)
Azért ne keverd a kettőt, hogy néhány akaratgyenge félrenevelt liba itt sír mert veri és csalja a férje vs akik évek óta közösen élnek, harmóniában. Holott, valami szros csillagjegy szerint nem is lehetne.
Vagy ez nálatok ilyen isteni csodaszámba megy, mert akkor kérem a parádét és az ünneplést :D Meg szerintem pár millió másik ember is ;)
CSAK TE NEM :D
Nem fontos egyáltalán. :) Sokan hisznek ebben, de én jóval racionálisabbnak tartom magam ennél és csak azt tudom elfogadni támpontnak, amit a tudomány már igazolt. Elég sokan kutatták, hogy van-e összefüggés a csillagjegyek és a személyiség között, szignifikáns összefüggés nincs. Esetleg olyan lehet, hogy mivel sokan hisznek ebben és sulykolják az emberbe, a Pygmalion-effekt érvényesül az ember élete során (vagyis leegyszerűsítve az, hogy feltételeznek rólad valamit, várnak tőled valamit/címkéznek valahogy, te pedig némileg ennek mentén kezdesz viselkedni).
A szülinapját meg szoktam, de nem a horoszkóp miatt.:) Ha nagyon akarok valamit "kideríteni" róla, kérdezem inkább a családjáról vagy a barátairól. És sokat-sokat beszélgetek vele.
Nem ítélem el, aki hisz ebben, de számomra ez elképzelhetetlen. Sőt, olykor nagyon kemény beskatulyázás. Oroszlán vagyok csillagjegy szerint, de magamra sem ismerek és egyszerűen bosszant, ha valaki nem akar megismerni, csak össze-vissza képzeleg.
20L
Utolsó vagyok, akkor inkább MBTI, ha nagyon kell kategorizálni. Nyilván nem töltök ki a randialanyommal Myers-Briggs kérdőívet, ha ő maga nem tette korábban (eléggé elterjedt), de annak legalább van számomra elfogadható tudományos háttere a Jung-i típuselméletből adódóan. Egyébként pár kérdésből egy gyakorlottabb ember meg tudja állapítani teszt nélkül is, hogy milyen a másik.
Kiemelem, az sem tökéletes módszer (eleve több sebből vérzik minden, ami kategóriákban gondolkodik az emberről), csak a négy dimenzió mentén határozza meg a másikat (I-E, N-S, T-F, J-P), de jobb támpont szerintem. Kinek mi, én inkább ezt ajánlom, ha minden áron szeretnénk kategorizálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!