Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire jó ez a képmutatás ezen az oldalon, hogy áh, nem annyira fontos a férfiak külseje, elég ha csak közömbös, aztán majd megismerjük egymást, és hátha? Utána meg sok kérdésnél látom, hogy a nők beírják, hogy.
Ez nem képmutatás. Nálam is többször előfordult hogy belezúgtam olyan pasiba, aki először nagyon nem tetszett, sőt a környezetem szerint sem voltak valami helyesek. Volt köztük alacsony köpcös kopaszodó, meg nálam vékonyabb férfi is.
Viszont a "majd megismerjük egymást és hátha" hozzáállás tényleg nem így működik. Már a legelső alkalommal, max a második beszélgetésnél le kell nyűgöznie a személyiségével annyira, hogy megtetsszen.
Velem is volt már olyan, hogy egy közömbös pasi, akitől ráadásul nem is vágják magukat hanyatt a nők, nagyon megtetszett miután elkezdtem vele kommunikálni.
Szóval nem minden a külső, de jó ha nem taszító, különben esélytelen, hogy vonzó lesz valaha is. (#1)
Én azt bírom, mikor leírják, hogy őket nem érdekli a külső, aztán két kérdéssel feljebb meg valaki belinkel egy jó pasit, véleményt kér róla.
Ott meg kb abba is belekötnek, mert a csávónak milyen már a kislábujján a köröm meg a többi :D
De nem baj, mert őket nem érdekli q külső :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!