Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért olyan fontos az, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan fontos az, hogy a lány vékony, jó alakú legyen?

Figyelt kérdés

Igen valóban 68 kiló vagyok a 163 centimhez és nem izmos. Tudom. De ez két hónappal ezelőtt 72 kiló volt, mert életmódot váltottam, futok és jól étkezem, bár nem szigorúan. A végső cél 55 körül van, de attól függ, hogy nézek ki. Mivel egyáltalán nem vagyok megelégedve a testemmel, ezért nincs is rólam egész alakos fotó, szelfiket meg be tudok úgy állítani, hogy ne tűnjek dagadtnak. Amikor megismerkedek neten valakivel, mindig kérnek egész alakos képet. Mondom, hogy nincs olyan, de kérik, hogy csináljak... Tinderen is írja a srác, hogy "lol nincs rólad egy egész alakos kép se". Mondtam, hogy mert most még nem vagyok elégedett a testemmel de dolgozom rajta. A válasz az volt, hogy hajrá, aztán nem is beszéltünk tovább...

Szoktam anonim chates oldalakat is látogatni. Ott is sokan megkérdezik, hogy nézek ki. Ekkor mindig elszomorodom, mert a hajszínem, szemszínem és magasságom nem is nagyon fontos számukra, alkatot meg kilót kéne írnom nekik, ilyenkor mindig elszomorodom.

Tudom, hogy az önbizalmon is sok múlik, de valljuk be, a fiúknak számít az alak nagyon. Nekem annyira nem, sosem volt olyan igazán jópasi barátom, meg sokkal inkább arcra megyek, mint testre. Azt is bírom, amikor fiúk azt mondják, hogy nem tudják megállapítani, hogy egy lány szép-e, ha csak az arcát látják. Meg amikor mondom egy lányról, hogy szerintem szép, akkor mondják, hogy egyáltalán nem szép, csak arcra.

Úgy érzem, amíg ötössel nem kezdődik a kilóim száma, nem fognak velem ismerkedni a fiúk.

21/L

2017. jún. 12. 20:11
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
38%
Nézd, amíg ilyen felszínes srácokkal ismerkedsz, addig ne várj mást. Nekem az első barátnőm vékony volt, már már szinte tökéletes. De ezen kívül semmi pozitívat nem tudok a számlájára írni. 2 komoly (rossz) kapcsolat után, engem már nem érdekel ez a része, hogy most vékony vagy van rajta kis plusz. És mások is vannak így. A személyisége érdekel, hogy legyen közös érdeklődésünk és tudjak vele komoly dolgokról is beszélgetni. Mit nem adnék már egy jó beszélgetésért...
2017. jún. 12. 20:16
 2/24 anonim ***** válasza:
82%

Akármennyire is álszenteskednek a fiuk (akár csak a nők), hogy nekik csakis a belső értékek számítanak, sok fiu sokkal válogatósabb mint a nők.

A pasiknak tényleg nagyon számít az hogy ne egy dagadt malac legyen a nő, nagyon nagyon számít ez nekik.

A tesóm ismer olyan fiukat, akik viccből a bulikban jó pár üveg pia után "bálna vadászatot" csinálnak, és az nyer aki a legnagyobb bálnát, vagyis aki a legkövérebb nőt d..gja meg. Persze nem azért mert annyira kívánnák, hanem olyan nagy értékű dologban fogadnak amiért a hülyék megcsinálják, de csak is nagyon sok alkohol mennyiség után :D

Kérdező, amúgy fogadd el, hogy nem esztétikus látvány az ha kövér egy férfi vagy egy nő. Mindegyik nemnél taszító ez a kinézet. Te most inkább foglalkozz azzal, hogy lefogyj. Ne a pasikkal foglalkozz. Szerintem 50 kg-san neked se kéne egy 20-30 kg plusz fölösleggel rendelkező dagadt srác, csak azért mert olyan nagy szíve van.

2017. jún. 12. 20:17
 3/24 anonim ***** válasza:
Semmiképp ne hízz fel 500 kilóra! Nyugi, vicc volt!
2017. jún. 12. 20:17
 4/24 anonim ***** válasza:

Akkor neked is leírom, hogy te is bevésd az agyadba:

A szépség relatív. Kinek ez, kinek az tetszik. Ízlések és pofonok.

Képzeld, van aki szépnek találja a duci hölgyeket is, van, aki undorodik tőle.

Ahány ember, annyiféle ízlés.

Gondolom neked is megvan, hogy milyen pasikhoz vonzódsz, nem? Akkor most a kérdéseddel miért mondasz saját magadnak ellent?

2017. jún. 12. 20:18
 5/24 anonim ***** válasza:
69%
Adom az első véleményét. Nekem se fontos, de amíg ilyen srácokkal ismerkedsz, addig ezt fogod kapni.
2017. jún. 12. 20:19
 6/24 anonim ***** válasza:
A férfiak többsége ugyanezért panaszkodik, szóval nyugi :)
2017. jún. 12. 20:20
 7/24 anonim ***** válasza:
20%

Nem fontos,csak ez a "trendi".

Nekem nem zsánereim a túl vékony nők,a melletlen feneketlen csontvázak...

-Hiába van angyal arcuk...

A szépség kisugárzás és összkép kérdése.

A kövér sem előny de a csontváz? [link]

2017. jún. 12. 20:22
 8/24 anonim ***** válasza:
25%

Nekem is a vékony fitnesz lédik a zsànereim.

Egyszerûen õk jönnek be,mivel én is eddzek,nem véletlenül.

Igen neked 52-re le.kell menned,de jàrj edzeni és ne löttyös legyél,hanem feszes kerek,lapos hassal.

2017. jún. 12. 20:32
 9/24 anonim ***** válasza:
75%

Kultúrkör és földrajz függő,melyik alak az általános ideál.

Itt a vékony alak az,mert a magyarok 90%-ának van legalább egy olyan rokona,aki a kövérség szövődményeibe betegedett bele.Na meg egyre kevesebben vékonyak fiatalon,hála a szar kajálásnak és a mozgásszegény életmódnak.

Dél-spanyolok 70-80%nál meg a világos hajú,csöcsös csaj az,még akkor is,ha az nem egy slankság. Mert ugyebár ott a legtöbb nő ha hízik,az szinte csak tompor környékére történik.Ott már a B kosár is egzotikum.

2017. jún. 12. 20:55
 10/24 anonim ***** válasza:
3%

Irtam privat üzenetet,de semmi reakcio nem volt!

Szerintem meg valogatsz is!

2017. jún. 12. 20:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!