Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan fontos az, hogy a lány vékony, jó alakú legyen?
Igen valóban 68 kiló vagyok a 163 centimhez és nem izmos. Tudom. De ez két hónappal ezelőtt 72 kiló volt, mert életmódot váltottam, futok és jól étkezem, bár nem szigorúan. A végső cél 55 körül van, de attól függ, hogy nézek ki. Mivel egyáltalán nem vagyok megelégedve a testemmel, ezért nincs is rólam egész alakos fotó, szelfiket meg be tudok úgy állítani, hogy ne tűnjek dagadtnak. Amikor megismerkedek neten valakivel, mindig kérnek egész alakos képet. Mondom, hogy nincs olyan, de kérik, hogy csináljak... Tinderen is írja a srác, hogy "lol nincs rólad egy egész alakos kép se". Mondtam, hogy mert most még nem vagyok elégedett a testemmel de dolgozom rajta. A válasz az volt, hogy hajrá, aztán nem is beszéltünk tovább...
Szoktam anonim chates oldalakat is látogatni. Ott is sokan megkérdezik, hogy nézek ki. Ekkor mindig elszomorodom, mert a hajszínem, szemszínem és magasságom nem is nagyon fontos számukra, alkatot meg kilót kéne írnom nekik, ilyenkor mindig elszomorodom.
Tudom, hogy az önbizalmon is sok múlik, de valljuk be, a fiúknak számít az alak nagyon. Nekem annyira nem, sosem volt olyan igazán jópasi barátom, meg sokkal inkább arcra megyek, mint testre. Azt is bírom, amikor fiúk azt mondják, hogy nem tudják megállapítani, hogy egy lány szép-e, ha csak az arcát látják. Meg amikor mondom egy lányról, hogy szerintem szép, akkor mondják, hogy egyáltalán nem szép, csak arcra.
Úgy érzem, amíg ötössel nem kezdődik a kilóim száma, nem fognak velem ismerkedni a fiúk.
21/L
10.: Egy órája írtál privátot, nem mindenki lóg egész álló nap a gyiken. Nem voltam fent, azért nem válaszoltam.
Többieknek köszönöm! :)
Bár az nem biztos, hogy 52 kilónak kell lennem ahhoz, hogy szép legyek, majd meglátjuk, ha csinire fogyok. :P
Én meg azt nem értem, hogy miért kell dagadtnak lenni. Miért kell eljutni odáig?
Totál egészségtelen, gyenge, punnyadt lesz az ember és ez idővel majd romlik. Az esztétikai hátrányról nem is beszélve...
Ez természetesen mindkét nemre vonatkozik.
Ha elérted a célod, akkor maradj erős és ne hízz vissza. Kitartás!
13.: Nem, nem fontos, sőt, a kigyúrt pasik nem is tetszenek, a kockahas sem. De ha olyannal ismerkednék és jófej lenne meg meglenne a közös hang, simán összejönnék vele. :)
14.: El lehet jutni hidd el, nem mindenkit nevelnek sportra meg jó táplálkozásra, van, aki könnyen hízik, van, akinek a gyorsétel a szenvedélybetegsége, van, aki egy rossz időszakban nem figyel oda magára és hízik. A lényeg az, hogy rájön-e erre és változtat, mint pl én vagy megannyi ember. :)
Jó, akkor neked is leírom, Kérdező:
Ti nők imádjátok leoltani az átlagférfiakat, ha szép nőre vágynak, miszerint "mindenki keresgéljen a maga szintjén", meg "suba subához, guba gubához" és a többi hangzatos lózung. Nos, akkor miért találsz abban kivetnivalót, ha mondjuk egy sportos, jól kinéző, testével sokat foglalkozó fószernak nem bejövősek az 500 tonnás Kirov reporting házisertések? Azt teszik, amit tanácsoltok, lehet örülni.
Keresd olyan férfiak társaságát, akiken szintén van némi felesleg. Elhiszem, hogy ők nem olyan vonzóak, de suba subához ugye, meg lett mondva.
Nem egy rakétatudomány a fogyás - egész iparág épül erre, és az igazi módszerek kb. 0 forintból összehozhatóak (a csodatablettával meg fogyókúrás bajuszkötővel ügyeskedő csalókat kerülni kell), még pénzt is takarítasz meg, mert nem költesz bődületes összegeket édességre meg snack kajákra. Ezek után csak az nem tud lefogyni, aki nem is akarja.
"Ekkor mindig elszomorodom, mert a hajszínem, szemszínem és magasságom nem is nagyon fontos számukra"
Erre írtam, hogy baromi felszínes vagy.
Engem inkább az érdekelne, hogy állsz az önismerettel. Milyen a személyiséged, illenél e hozzám, vagy nem. Ezt 10 perc beszélgetés után kilehet deríteni. Addig egyáltalán nem érdekel sem a hajad, sem a szemed, se semmi más.
Mi van??? ÉN vagyok felszínes? Nem nagyon olvassátok el, amit írtam. Sosem volt igazán jópasi barátom, ezt leírtam. Miért jártam velük akkor? Mert a belső fontosabb. Az a felszínes, aki pár perc után egész alakos képet kér és ha nem kap akkor az a baja, ha kap akkor meg azért tilt le.
Oké, a sportos és tökéletes tényleg akarjon bombanőt és biztos meg is kaphatja, de én nem csak izmosakkal állok szóba és teljesen átlagosak és picit pufik is szörnyülködnek, ha nem lapos a hasam.
Azoknak köszönöm, akik tudnak olvasni és megértették amit írtam! :)
A fogyásos tanácsot köszi, de mint írtam, 4 kiló már lement, tudom, hogy kell lefogyni, megy is, csak nem 1 hét alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!