Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan fontos az, hogy a lány vékony, jó alakú legyen?
Igen valóban 68 kiló vagyok a 163 centimhez és nem izmos. Tudom. De ez két hónappal ezelőtt 72 kiló volt, mert életmódot váltottam, futok és jól étkezem, bár nem szigorúan. A végső cél 55 körül van, de attól függ, hogy nézek ki. Mivel egyáltalán nem vagyok megelégedve a testemmel, ezért nincs is rólam egész alakos fotó, szelfiket meg be tudok úgy állítani, hogy ne tűnjek dagadtnak. Amikor megismerkedek neten valakivel, mindig kérnek egész alakos képet. Mondom, hogy nincs olyan, de kérik, hogy csináljak... Tinderen is írja a srác, hogy "lol nincs rólad egy egész alakos kép se". Mondtam, hogy mert most még nem vagyok elégedett a testemmel de dolgozom rajta. A válasz az volt, hogy hajrá, aztán nem is beszéltünk tovább...
Szoktam anonim chates oldalakat is látogatni. Ott is sokan megkérdezik, hogy nézek ki. Ekkor mindig elszomorodom, mert a hajszínem, szemszínem és magasságom nem is nagyon fontos számukra, alkatot meg kilót kéne írnom nekik, ilyenkor mindig elszomorodom.
Tudom, hogy az önbizalmon is sok múlik, de valljuk be, a fiúknak számít az alak nagyon. Nekem annyira nem, sosem volt olyan igazán jópasi barátom, meg sokkal inkább arcra megyek, mint testre. Azt is bírom, amikor fiúk azt mondják, hogy nem tudják megállapítani, hogy egy lány szép-e, ha csak az arcát látják. Meg amikor mondom egy lányról, hogy szerintem szép, akkor mondják, hogy egyáltalán nem szép, csak arcra.
Úgy érzem, amíg ötössel nem kezdődik a kilóim száma, nem fognak velem ismerkedni a fiúk.
21/L
Nem sok a 4 kiló. Ha nem iszol 12 órát, és volt székleted, az -2 kg. Már dolgozol rajta és ez jó. Ne elégedetlenkedj. Épp ezért türelmetlen se legyél. Nem kell somat fogynod, meg lesz az 4-5 hónap alatt, ráadásul formás is leszel a sport miatt. Amit te most csinálsz, az az, hogy 72-68 kilósan akarod magad elfogadtatni olyan férfiakkal akiknek az 53-58 kilós csajok jönnek be. Mi a francnak ? Arra egy élet nem elég, nem hogy 4-5 hónap. Legyél inkább türelmes, az eredmény nem a munka előtt vagy közben jön, hanem munka után. Sok sikert és kitartást hozzá.
30/f
Mert én is vékony vagyok. Csúnyán hangzik, de nem szeretem a kövér embereket. Egy kövér barátom sincs pl. Igénytelennek és lustának tartom ezeket az embereket. (Mielőtt valaki kitalálja, Gyúrós Jóska vagyok, nagyon nem.)
Ha valakinek társkeresőn nincs képe, arról mindenki tudja, hogy nem elégedett az alakjával.
Nekem is talán a legfontosabb az alak. Ha az stimmel, utána nézem meg az arcát, szemét, haját, etc. de itt már nagy a szórás a nekem tetsző lányok között.
Sok sikert a fogyáshoz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!