Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mire jó ez a képmutatás ezen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire jó ez a képmutatás ezen az oldalon, hogy áh, nem annyira fontos a férfiak külseje, elég ha csak közömbös, aztán majd megismerjük egymást, és hátha? Utána meg sok kérdésnél látom, hogy a nők beírják, hogy.

Figyelt kérdés
Hogy nekem is a fiatalos, jó megjelenésű, hajas (no kopaszság), no kicsi felesleg sem, típusú férfiak jönnek be, aki fiatalosabbak a koruknál.
2017. jún. 25. 15:58
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Na igen, ezt én is ,,bírom". Nem annyira fontos, utána meg megy a link a pasiról és már nem válaszolnak vagy belekötnek a mellszőrébe is, hogy jobbra áll, bal helyett. Az meg baromság, hogy más tetszik. Érdekes módon akiket linkeltem, arra minden nő itt 7-8-9-10 pontot adott. Az átlag pasira (szerintem) meg 3-4 et. Nagyon nem szubjektív ez a külső dolog, mint itt hangoztatjátok. Ha ez így volna, akkor a második pasi ugyanolyan kapós lenne, mint az első. Vagy a második jobb és én vagyok a hülye?

[link]

[link]

2017. jún. 25. 17:03
 12/17 anonim ***** válasza:
53%
#10, 11: Jó, oké legyen igazatok, érdekel is engem 😂
2017. jún. 25. 17:06
 13/17 anonim ***** válasza:
50%

OFF: Aki senkinek nem tetszik, az nem gondolkozik el?

Kérdésre a válasz: Nem csak egyetlenegy nő irkál ide, akit Te most nagy ravaszul ellentmondáson kaptál, és számon kérheted. Sok és sokféle nő ír ide. Valakinek ez tetszik, valakinek az.

2017. jún. 25. 18:38
 14/17 anonim ***** válasza:
2017. jún. 25. 18:57
 15/17 anonim ***** válasza:
25%

Nekem is csak valamilyen szinten számít a külső. Én is fiatal vagyok, tehát ja, legyen ő is fiatalos. Ne legyen kopasz, hát basszus, fiatalon legyen már haja :D a kis felesleg nem zavar, nekem is van. Jó megjelenés sem árt, de az nem azt jelenti, hogy tökéletesen nézzen ki.

3 barátom volt eddig. Egyikről sem az volt az első gondolatom, hogy úristen, de jó pasi. Aztán amikor összejöttünk és beléjük szerettem, ők voltak számomra a leghelyesebbek! :)

Ha majd férjet szeretnék, örülnék, ha nem lenne nagyon csúnya, mert a gyerekeimnek a legjobb géneket szeretném átadni. :) Amúgy az érett nőket kevésbé számít a külső, a férfiaknak sajnos mindig az lesz kb a legfontosabb :/

2017. jún. 25. 21:32
 16/17 A kérdező kommentje:

Ha majd férjet szeretnék, örülnék, ha nem lenne nagyon csúnya, mert a gyerekeimnek a legjobb géneket szeretném átadni. :)

El kell keserítselek, a nagyon helyes férfiaknak elég fura külsejű, nagyon nem helyes fiú gyerekeik lesznek. Erről van orvosi leírás is. Bár az is igaz, hogy a lánygyermekeik egész szépek.

2017. jún. 25. 21:35
 17/17 anonim ***** válasza:
Mondani sokmindent lehet, Kérdező. Ha egy nő azt állítja magáról, hogy nem felszínes, közben pedig de, az by definition, hazugság.
2017. jún. 25. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!