Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Nálatok ez kizáró ok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Nálatok ez kizáró ok lenne, vagy nem?

Figyelt kérdés
Egyáltalán nem akarok gyereket. Házasodni se akarok. Szerintem semmi értelme. ( És NEM, NEM fog megváltozni a véleményem. :) ) 23/L
2017. júl. 25. 16:26
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Én most pl halálosan biztos vagyok benne, hogy nem akarok gyereket, de ennek a "nem fog megváltozni a véleményem" dolognak mi értelme? :D Belátom, hogy simán rámjöhet 10 év múlva, hogy minden vágyam egy baba.

Felőlem mindenki úgy éli az életét ahogy akarja, de marhaságokat minek kell írogatni? :D

2017. júl. 26. 12:08
 22/24 anonim ***** válasza:
Te kellessz nekem...komolyan...irj😍
2017. júl. 26. 13:48
 23/24 MolotovPunk ***** válasza:

Kinek mi...Én most leszek nemsokára 30 de most sem akarok még gyereket.Mikor volt barátnőm,akkor sem nagyon akartam,igaz az akkori párom sem.Házasságot meg soha sem akartam.Túl sok elvált ismerősöm és rokonom van.

Nálam nem kizáró ok az,ha egy nő nem akar gyereket.

Mai rohanó,kapkodó,kiszámíthatatlan világban eltudom ezt teljesen fogadni.

29/F

2017. júl. 26. 21:08
 24/24 anonim ***** válasza:
Tökéletes. Sajnos, ez ritka. Ezért én 30 körüli nőkkel nem is foglalkozom (abban a korban meg vannak őrülve, korábban meg nagyon fiatalok), én csak 40 felett állok szóba nővel, az a biztos... Egy jó kis kiéhezett, megtörtszívű, szexi "milf" a leg jobb! Aki már nem akar semmit, csupán megkédezi, hogy kedd, péntek jó lesz drágám? Oké, viszek bort :)
2018. febr. 11. 16:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!