Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Nálatok ez kizáró ok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Nálatok ez kizáró ok lenne, vagy nem?

Figyelt kérdés
Egyáltalán nem akarok gyereket. Házasodni se akarok. Szerintem semmi értelme. ( És NEM, NEM fog megváltozni a véleményem. :) ) 23/L
2017. júl. 25. 16:26
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
találsz férfit, de nálam ez kizáró ok.
2017. júl. 25. 17:12
 12/24 anonim ***** válasza:
A nem házasodok, oké, a nem akarok gyereket kizáró ok...amúgy hidd el, soha ne mond, hogy SOHA. Én magamon tanultam meg...
2017. júl. 25. 17:22
 13/24 anonim ***** válasza:
93%

A 10-esnek amúgy igaza van.

Sokan fogják rágni majd a füledet, nem lesz gyereked ki fog látogatni ha öreg leszel ésatöbbi. Ú de soakt hallgattam ezt én is, egyedül fogsz maradni a végén és senkid sem lesz.... nameg édesanyám....neki nem lesz unokája tőlem.

Nem akartam és nem is lett, de találtam most 37 éves koromra egy olyan nőt aki tényleg nem akar. És mindketten boldogok vagyunk így. Más véleménye meg nem számít.

2017. júl. 25. 17:25
 14/24 anonim ***** válasza:
35%

18 évesen hallani sem akartam gyerekről. Idegesítő kis szarosoknak éreztem őket és fúj, minek... Arra vertem a mellem, hogy hú, én soha, ez 100%... Ahha, elhitted.

Van pár tárgyunk, ami a gyerekekről szól (fejlődéslélektan) és egyszerűen beléjük szerettem.:) Szóval alapjaiban rombolta le ez az egész az elképzeléseimet, és bár félek tőle kicsit, mert látni azt, hogy mennyi dolgon múlik, milyen lesz a gyerek és mennyire érzékeny kis lény... De a biológia sem hülye, úgy vagyunk kitalálva, hogy ráállunk anyaként a hormonok meg minden más miatt a törődésre és ráérzünk sok olyan dologra, ami elképzelhetetlen előtte. Nyilván nem most akarok, mert sem anyagilag, sem lelkileg nem állok erre készen (párom sincs), de biztosan szeretnék anya lenni.

Van olyan férfi, akit nem zavar (esetleg előny nála), hogy nem akarsz gyereket, de azért az ember szeretne magának családot és nem csak önzőzni meg szinglizni akar. 30-40 felé meg általában lecseng az emberekben a "kalandvágy" és vágynak arra, hogy a folyamatos zsongásból és "egyszer élünk"-ből egy csöndes (na jó, az sem lesz csöndes :D) kis vagy nagy család legyen, főleg, hogy általában a többség (így a baráti körben is sokan) családban gondolkodnak és azzal lesznek elfoglalva.

Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem tartom elítélendőnek, ha valaki nem szeretne. Sőt, meg is tudom érteni és elképzelhetőnek tartom, hogy valaki tényleg így gondolja 10 évvel később is. De ezt nem biztos, hogy most tudod. A gyerek is eleinte fujjog a csókra és nem akar szerelmes lenni...:) Az emberek változnak, 5-10 év alatt elég sokat. Szerintem ezt nem lehet eltervezni, majd hozza az érzés, hogy akkor akarsz-e, vagy sem. Nyilván a leendő párodnak nem célszerű reménykednie, hogy változik a véleményed... :D

21L

2017. júl. 25. 18:18
 15/24 anonim ***** válasza:

Tökéletes. Nincs értelme hát, hiszen nem hülye az ember. Csak a marhák mennek önként a vágóhídra.

Ez így jó, és akkor egy kicsit lehet élni is, de gyerekkel-házasságban meg van lőve az ember.

2017. júl. 25. 18:18
 16/24 anonim ***** válasza:
Nálam ez inkább előny, mint hátrány. A házasságot hülyeségnek tartom, és nem éreztem soha, hogy szeretnék saját gyereket.
2017. júl. 25. 20:02
 17/24 anonim ***** válasza:
Én majd akarok gyereket, de nem igazán tudom, hogy van-e szükségem házasságra, vagy párkapcsolatra egyáltalán.
2017. júl. 25. 20:42
 18/24 anonim ***** válasza:
25f
2017. júl. 25. 20:42
 19/24 anonim ***** válasza:
Én is pont így vagyok a kérdéssel. /F
2017. júl. 25. 21:13
 20/24 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok ezzel nőként és a legjobban azt utaltam mikor jött a sok okostojás, hogy "Úgyis meg fog változni a véleményed..." meg "Úgyis szülni fogsz". Hát nem, marhára nem változott, napról-napra, évről-évre egyre erősebb lett, nem is szültem és eszem ágában sincs. A másik amivel nyilván téged is zaklatni fognak és már többen írták, hogy "Jajj mikor fogsz már szülni", "Mikor lesz már unokám" stb stb. Engedd el a füled mellett, ne törődj velük.

Sok pasi van, aki szinten gyerek és házasság ellen van, ne aggódj, megtalálod majd a hozzadillo társat!

2017. júl. 26. 00:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!