Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez a "lekoptatás" nálatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a "lekoptatás" nálatok férfiak?

Figyelt kérdés
Szórakozóhelyen találkoztunk először, majd 2 hét intenzív csetelés után randira hívott. Egész éjjel beszélgettünk,állítása szerint jól érezte magát. Egyértelműen a tudtára adtam,hogy szívesen találkoznék máskor is. Másnap reggel írt, én válaszoltam, azóta semmi. Ezt hívják lekoptatásnak? Nem szokás egyenesen megmondani, hogy e haragudj, de mégsem szeretnék folytatást? Nem dőlök a kardomba ha így van, de nagyon bosszantó a módszer. Elsősorban férfiak válaszát várom, talán jobban értik hogy zajlik ez a dolog náluk.
2017. máj. 22. 19:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nincs annal rosszabb mint amikor csak valaszolgat valaki a kerdesre es semmi mas.
2017. máj. 22. 19:55
 2/12 anonim ***** válasza:

Nem tudok rá válaszolni mert én nem így intézném, más férfiak agyába pedig nem tudok belelátni.

Talán azt remélte, hogy ágyba bújtok és amikor nem, inkább elment a kedve. Nagyjából ez az első ami eszembe jutott.

Vagy annyira kóros önbizalomhiánya van, hogy nem hiszi el, hogy kell neked. Ez mondjuk elég valószínűtlen annak tudatában, hogy szórakozóhelyre jár és elhív randira.

Szóval passz. Kérdezd meg tőle, hogy akkor most WTF.

2017. máj. 22. 19:56
 3/12 anonim ***** válasza:

És ez mikor volt, mennyi idő telt el hogy nem írt vissza? Nem kell egyből a legrosszabbra gondolni abból, hogy 1x nem írt vissza, rengeteg oka lehet.

De amúgy igen, szoktak ilyet csinálni, sőt én is csináltam már ilyet nem vagyok szent, de velem is rengetegszer eljátszották már a nők szóval nálatok is bevett szokás:)

2017. máj. 22. 19:56
 4/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ mindenkinek! 2 nap telt el azóta. Azért nem akarok írni, mert nem szeretnék nyomulósnak tűnni, sem elszámoltatni, nem futok olyan szekér után ami nem vesz fel.

Egyébként visszagondolva amikor igent mondtam a meghívásra visszakérdezett, hogy biztos vagyok e benne. Nem is igazán értettem ezt akkor...

2017. máj. 22. 20:02
 5/12 anonim ***** válasza:
Ő írt másnap reggel? Akkor csak nem akar lekoptatni. Lehet nem is volt neten azóta.
2017. máj. 22. 20:15
 6/12 A kérdező kommentje:
Igen, ő írt. Én vissza, aztán semmi. Nem hinném, hogy 2 napja nem volt neten.
2017. máj. 22. 20:25
 7/12 anonim ***** válasza:

Általában igen. Engem így koptattak le párszor. Tudod, sok pasi nem meri megmondani, hogy inkább hagyjuk. (Persze nyilván sok nő sem, csak mivel én nem ilyen vagyok, ezt nem érzem át).

De egyébként kérdezz rá nyugodtan, ez nem elszámoltatás, így van esély, hogy megírja őszintén, hogy mi történt. Ha meg nem, az is egy reakció, amiből tudsz következtetni. Nyilván ha fontos vagy neki, akkor megírja, miért nem írt.

Az is lehet, hogy történt valami, ami miatt most nem ér rá ezzel foglalkozni, nem lehet kizárni.

23

2017. máj. 22. 20:31
 8/12 anonim ***** válasza:

Szánalom ez, ne haragudj. Nem akarsz NYOMULÓSNAK TŰNNI?! 2 hétig csetelt veled, mire elhívott randira. Jó volt az egész de te továbbra is full passzívban nyomtad és VÁRTAD HOGY KERESSEN? Én sem írtam volna, egy karaktert sem! Ha nem keres a másik fél is minimum akkora érdeklődéssel, már az elején döglött ló az egész. Most teperjen utánad, miközben szarsz a fejére? Nevetséges...

Én simán megmondtam volna, hogy nem én vagyok az embered, mert "XYZ" (ami az indok).

Ha szó nélkül nem keresnélek, az azért van, mert felháborítóan passzív vagy.

26/F

2017. máj. 22. 21:17
 9/12 A kérdező kommentje:
A randi végén egyértelműen megmondtam neki, hogy szeretnék vele még találkozni. Ezt nem nevezném full passzívnak. Hogy ő bár másnap beszélgetést kezdeményezett amit én folytattam, majd nem jött több üzenet, azt inkább.
2017. máj. 22. 21:22
 10/12 anonim ***** válasza:

Miért ne lehetne,hogy nincs két napig net közelbe? Ugyanmár... nálam is van hogy napokig / hetekig fel se lépek.

Adnék neki még egy esélyt,keresném.Aztán meglátnám hogy menne a továbbiakban.

2017. máj. 23. 01:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!