Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy békén hagyjon egy fiú? Alázzam porig?
Van egy fiú, aki szerelmes belém, de nekem nem jön be, kicsit sem.
Százszor elmondtam neki, hogy nem lesz köztünk semmi, de csak nem adja fel, azt mondta, hogy bármeddig vár rám.
Már a nem létező péniszem is kivan vele. Az lett a kedvenc kajája ami nekem, olyan cuccokat vesz magának, amilyenek nekem is vannak, olyan telefont, olyan tabletet, azokat a sorozatokat nézi amiket én stb, és olyan tetoválást csináltatott magának amilyen nekem van, és ugyanoda. Azt hittem elokádom magam amikor mutatta. Ezen felül még folyamatosan ajándékokat küldözget.
Mit tegyek, hogy leszálljon rólam végleg? Alázzam szarrá? Amúgy igyekszem mindig kicsit a lelkébe taposni, de nem adja fel.
Akkor vezényeld négykézlábra. Ezután ülj a hátára, vagy támaszd neki a lábaidat. Intézd úgy, hogy a pasi akiről áradoztál, "véletlenül" éppen akkor hív fel telefonon. A srác hátát zsámolynak használva csevegj a pasiddal olyan CSÖPÖGŐS szerelmesen, hogy közben "saaaajnos egészen megfeledkezel" a lábtartódról.
A végén csodálkozva nevetgéljél rajta: "ja hát te meg közben még itt vagy? boocsiiiii" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!