Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy békén hagyjon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy békén hagyjon egy fiú? Alázzam porig?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, aki szerelmes belém, de nekem nem jön be, kicsit sem.

Százszor elmondtam neki, hogy nem lesz köztünk semmi, de csak nem adja fel, azt mondta, hogy bármeddig vár rám.

Már a nem létező péniszem is kivan vele. Az lett a kedvenc kajája ami nekem, olyan cuccokat vesz magának, amilyenek nekem is vannak, olyan telefont, olyan tabletet, azokat a sorozatokat nézi amiket én stb, és olyan tetoválást csináltatott magának amilyen nekem van, és ugyanoda. Azt hittem elokádom magam amikor mutatta. Ezen felül még folyamatosan ajándékokat küldözget.

Mit tegyek, hogy leszálljon rólam végleg? Alázzam szarrá? Amúgy igyekszem mindig kicsit a lelkébe taposni, de nem adja fel.

2016. febr. 16. 16:18
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

14: Úgy elképzelem, ahogy édes kis disznóságokat tilinkózol a telefonba, hogy az majdnem kiolvad a kezedből... :D miközben "szórakozottan" a srácba csoszogod-törölgeted a cipődet, mint ha észre se vennéd :D

Mondjuk szerintem is bejönne neki. Akkor meg? Mindenki jól járt, örülhetsz az ingyen talpnyalódnak :D

Vagy pedig: és ha te leszel ettől a "szemét dög", akkor mi lesz? :D Büntetésből leszáll végre rólad? :D

2016. febr. 17. 09:06
 22/22 anonim ***** válasza:

Ja és fontos:

Ne fenyegesd, ne ígérj semmit "cserébe" az engedelmességért, ne próbáld manipulálni, csak simán utasítsd, hogy legyen zsámoly.

"Bármit megtennél? Igen? Akkor négykézlábra!"

És arra vigyázz, hogy végül is külső kényszer nélkül, önként, "a kedvedért" tegye meg. :D

2016. febr. 17. 09:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!