Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy békén hagyjon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy békén hagyjon egy fiú? Alázzam porig?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, aki szerelmes belém, de nekem nem jön be, kicsit sem.

Százszor elmondtam neki, hogy nem lesz köztünk semmi, de csak nem adja fel, azt mondta, hogy bármeddig vár rám.

Már a nem létező péniszem is kivan vele. Az lett a kedvenc kajája ami nekem, olyan cuccokat vesz magának, amilyenek nekem is vannak, olyan telefont, olyan tabletet, azokat a sorozatokat nézi amiket én stb, és olyan tetoválást csináltatott magának amilyen nekem van, és ugyanoda. Azt hittem elokádom magam amikor mutatta. Ezen felül még folyamatosan ajándékokat küldözget.

Mit tegyek, hogy leszálljon rólam végleg? Alázzam szarrá? Amúgy igyekszem mindig kicsit a lelkébe taposni, de nem adja fel.

2016. febr. 16. 16:18
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
80%
Van ez a típus akk annál jobban kötődik minél jobban alazod. Ilyenkor tenyleg nincs más mint a teljes elzárkózás. Semmilyen módon ne kommunikálj vele. Tiltsd le online es mondd meg neki h nem akarsz többe beszélni vele es ha tisztel téged akkor ezt elfogadja es tiszteletben tartja.
2016. febr. 16. 16:30
 12/22 anonim ***** válasza:
Szerelmes, értem én, de ennyire saját magát alázza...
2016. febr. 16. 16:33
 13/22 anonim ***** válasza:
Jujjj de csúnya világ lenne itt, ha én nőből lennék.... jujjjj de csúnya világ lenne...! :D
2016. febr. 16. 16:37
 14/22 A kérdező kommentje:

Mondtam már neki, hogy ezzel magát alázza meg neki lesz rossz, meg hogy keressen mást magának, de csak hajtogatja, hogy várni fog rám ameddig csak kell.

Mr Pofon lehet, hogy megcsinálom, amit írtál, ha minden kötél szakad. :D Persze akkor én lennék a szemét dög...

2016. febr. 16. 16:41
 15/22 anonim ***** válasza:
Ha megtaláltad a módszert, ami bevált, mondd el nekem is, mert hasonló cipőben járok. Ő még ennyire azért nem durva, de hihetetlenül idegesítő, és ráadásul néha kiborul, és engem szid azért, mert nem akarok a barátnője lenni, és simán mindenki előtt.
2016. febr. 16. 16:43
 16/22 anonim ***** válasza:
Nem kell vele szóba állni,ilyen egyszerű.
2016. febr. 16. 17:08
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
De ő neked kicsoda? Egy helyen laktok, munkatárs, osztálytárs, ki? Ha van rá módod, kerüld el, ne kommunikálj vele, ne reagálj rá 100% osan ignoráld. Ha megkérdi miért, mond el neki, hogy egyáltalán nem érdekel téged, nem akarsz vele lenni és halálosan idegesít a nyomulása. Ha nem érti meg, ignoráld tovább. Menj el tőle egy szó nélkül, csapd be az orra előtt az ajtót. Ha tovább nyomul, mond meg neki újra, ez zaklatás, ezt nincs joga csinálni, hagyjon békén. Aztán ignorálás tovább.
2016. febr. 16. 17:18
 18/22 anonim ***** válasza:

Szerintem bejönne neki, ha megcsinálnád vele azt amit Mr.Pofon ír.

Amúgy nem tudom mit rinyálsz, van egy ingyen talpnyalód. Valamiért úgy érzem, hiányozna neked, ha egyik napról a másikra lexarná a fejed és becsajozna.

2016. febr. 16. 22:14
 19/22 anonim ***** válasza:
39%

Kicsit fura hogy ez akkor jut eszedbe, amikor 'epp alakul valami egy sraccal''

Ugye? Eleg tipikus. Ezt hivjak felhoztetesnek. A csoka addig jo volt hazi futobolondnak, meg rajongonak, amig nem volt kilatasban egy ferfiember.

2016. febr. 16. 22:19
 20/22 A kérdező kommentje:
Eddig se volt jó, és nem hiányozna...
2016. febr. 16. 23:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!