Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor velem van a probléma? Csak nekem kellene alkalmazkodni a másikhoz?
Figyelt kérdés
Beszéltem egy pasival netes társkeresőn. Képet is cseréltünk, tudjuk, hogy néz ki a másik. Ő kért tőlem találkozót, mondtam rendben. Aztán másnap, meg benyögi nekem, hogy neki közbejött valami, és találkozzunk később. Meg lehet hogy késni fog. Írtam, találkozzunk máskor, de neki a héten egy nap se jó. Írtam legyen jövő hét, de az meg már olyan késő, nem bír addig várni. Ezután bevágta a sértődöttet. A férfiaknak nem kell alkalmazkodni?2017. júl. 20. 09:38
11/14 A kérdező kommentje:
Persze a "szegény" srác, amikor megírtam neki, hogy nekem se jó akkor az időpont, azt írta, hagyjuk az egészet. Kb. mintha szívességet kellene tennem neki, úgy viselkedik.
2017. júl. 20. 10:27
12/14 anonim válasza:
na de hamar kiderült, hogy mégsem egymást keresitek, jobb mintha az 1. randin, vagy az 5. randin derül ki, esetleg X hónap után már kapcsolatban
13/14 anonim válasza:
>A férfiaknak
Milyen "férfiaknak", baszd meg? Egyetlen nyomorékkal beszélsz, és ebből azt szűröd le, hogy mindenki ilyen?
Amúgy nyilván neki is kéne alkalmazkodnia. Ha amúgy érdekel a pasi, akkor még adj azért egy esélyt a találkozónak, talán legközelebb simán fog menni.
14/14 anonim válasza:
Túl gyorsan ment a találkozó..
meg gondolta magát,közbe jöhet akármi
Egy értékes Nő nem adja könnyen magát,hanem harcolni kell érte csak akkor ér valamit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!