Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hölgyek, hogy álltok azokhoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, hogy álltok azokhoz a pasikhoz, akik nem szeretik az állatokat?

Figyelt kérdés

Mindet utálják, a kutyákra meg a macskákra is ugyanazt a hárombetűs szót használja: "dög". Semmilyen állatot nem tűr meg a közelében, viszolyog tőlük, meg folyton arról papol, hogy mennyi pénzt elvisznek, cserébe meg neveletlenek, hálátlanok és rengeteg galibát okoznak.

Ha ismerkedés során erre fény derülne, az miként befolyásolná a randizás további alakulását? Vége lenne, mint a botnak? :D

2017. júl. 8. 11:37
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Hogyha te szereted az állatokat, ő meg nem az elég nagy gond. Engem befolyásol, nem a randizás miatt, hanem a továbbiak miatt...
2017. júl. 8. 11:41
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Azt elfogadom, hogy valaki nem rajong az állatokért, vagy nem akar állatot tartani, de az ilyen mértékű utálat és undor kizáró ok lenne nálam.
2017. júl. 8. 11:43
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tengerimalacaim vannak. Nem igazán csinàlnak kárt, ha nem hagyjuk őket qmindenfelé kószálni, mert akkor megcsócsálnak ezt-azt, de ennyi. Ha valaki nem rajong értük, az nem érdekel, de ha folyton utálkozna és csúnyán beszélne róluk, az igenis zavarna.
2017. júl. 8. 11:48
 4/21 anonim ***** válasza:
79%
Ilyennel nem is kezdenék... Imádom az állatokat 19/l
2017. júl. 8. 11:48
 5/21 anonim ***** válasza:
77%
Nálam pláne, mert én jobban szeretem az állatokat mint az embereket. Vége lenne bizony.
2017. júl. 8. 11:49
 6/21 anonim ***** válasza:
58%
Figyelj, ez attol fugg a no milyen. Ha o is dogozik akkor halhatatlan szerelem lesz. Ha velem jon ossze, akkor batortalanul megjegyzem, h en szeretem oket, biologia szakos voltam, ugyhogy en meg a bekakat is szeretem, es ha o ezek utan sem vesz vissza es fennhangon folytatja a kiseloadast, akkor biztosan nem lesz masodik randi.
2017. júl. 8. 11:55
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem kezdenék vele.

Én szeretem őket, mindig is voltak kutyáink és macskáink. Erről senkinek a kedvéért nem mondanék le.

21/L

2017. júl. 8. 11:59
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

A "nem szereti" és az "utálja" közt azért elég nagy szakadék van.

Én alapból nem vagyok gondoskodó, se gyereket, se állatot nem szeretnék. Állatot lakásban már nem tartanék, gyerekként volt tengerimalacom.

Tehát ha ő is azon a véleményen lenne, hogy nem kell otthonra állat, de attól még semmi bajunk velük, akkor oké, de ez a gyűlölködés nekem már sok lenne.

2017. júl. 8. 12:00
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Vége lenne, mint a botnak. Van egy cicám, aki még az ágyamon is alhat, ha szeretne.
2017. júl. 8. 12:34
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen vége lenne a részemről. Világéletemben voltak macskáim, imádom őket.
2017. júl. 8. 13:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!