Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, hogy álltok azokhoz a pasikhoz, akik nem szeretik az állatokat?
Mindet utálják, a kutyákra meg a macskákra is ugyanazt a hárombetűs szót használja: "dög". Semmilyen állatot nem tűr meg a közelében, viszolyog tőlük, meg folyton arról papol, hogy mennyi pénzt elvisznek, cserébe meg neveletlenek, hálátlanok és rengeteg galibát okoznak.
Ha ismerkedés során erre fény derülne, az miként befolyásolná a randizás további alakulását? Vége lenne, mint a botnak? :D
Hálátlan?? Galibát okoz??
Egy kutya hálátlan??
Sajnos nálam is kizáró ok lenne ugyanis én is jobban szeretem az állatokat az emberektől. Rád is uszítanám Luit a francia bulldogomat mondjuk ő max csak lefingana😅😈
22L
Világéletemben voltak macskáim. Jelenleg is van egy pici bentlakó cicusom. Nagyon szeretek minden állatot,jobban mint az embereket. Nálam is kizáró ok,főleg ez a gyűlölködés. Nem tenné zsebre amit tőlem kap ilyen fennhangú szidalmazás után.
19/L
Simán vége lenne. :D
Nyolc papagájom van, négy pintyem, egy pókom, egy pitonom és vagy 25-30 csótányom. Jelenleg meg még egy kutya is betársult a klánhoz, mert ideiglenes befogadó vagyok egy menhelyen és amíg nem lesz végleges gazdija a kutyusnak, addig nálam van.
Nincs állatom, de ha mindet utálja, vagy mind közömbös neki, ráadásul ilyen kretén fukar indokot mond, nem folytatnám tovább az ismerkedést.
Visszataszító, hogy zsugori, hogy más öröme nem ad neki pluszt, csak haszonlesésért mozdulna meg, hogy nincs benne gondoskodás iránti vágy.
A háziállatok alapvetően szeretettel fordulnak az ember felé, aki ezt nem értékeli, hanem közömbesnek tartja, azzal valami komoly baj van.
Szerintem a közömbösség nem gond.
Az utálkozás, mind az állatok, mind az emberek irányába, na itt kezdődik a gond.
Nem kell hogy szerese,de ne bantsa!
Amugy van egy macskam es nem dobnam ki a kedveert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!