Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hölgyek, hogy álltok azokhoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, hogy álltok azokhoz a pasikhoz, akik nem szeretik az állatokat?

Figyelt kérdés

Mindet utálják, a kutyákra meg a macskákra is ugyanazt a hárombetűs szót használja: "dög". Semmilyen állatot nem tűr meg a közelében, viszolyog tőlük, meg folyton arról papol, hogy mennyi pénzt elvisznek, cserébe meg neveletlenek, hálátlanok és rengeteg galibát okoznak.

Ha ismerkedés során erre fény derülne, az miként befolyásolná a randizás további alakulását? Vége lenne, mint a botnak? :D

2017. júl. 8. 11:37
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Nekem van kutyám, imádom az állatokat, szóval nálam ez kizáró ok, hogy ő ennyire nem szereti őket. Ha saját lakásom lesz, akkor is szeretnék kutyát tartani, szóval ilyen emberrel én nem terveznék, mert ez biztos, hogy állandó konfliktus forrás lenne.
2017. júl. 8. 13:54
 12/21 anonim ***** válasza:
55%

Hálátlan?? Galibát okoz??

Egy kutya hálátlan??

Sajnos nálam is kizáró ok lenne ugyanis én is jobban szeretem az állatokat az emberektől. Rád is uszítanám Luit a francia bulldogomat mondjuk ő max csak lefingana😅😈

22L

2017. júl. 8. 13:56
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Világéletemben voltak macskáim. Jelenleg is van egy pici bentlakó cicusom. Nagyon szeretek minden állatot,jobban mint az embereket. Nálam is kizáró ok,főleg ez a gyűlölködés. Nem tenné zsebre amit tőlem kap ilyen fennhangú szidalmazás után.

19/L

2017. júl. 8. 15:00
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Simán vége lenne. :D

Nyolc papagájom van, négy pintyem, egy pókom, egy pitonom és vagy 25-30 csótányom. Jelenleg meg még egy kutya is betársult a klánhoz, mert ideiglenes befogadó vagyok egy menhelyen és amíg nem lesz végleges gazdija a kutyusnak, addig nálam van.

2017. júl. 8. 15:14
 15/21 anonim ***** válasza:
79%

Nincs állatom, de ha mindet utálja, vagy mind közömbös neki, ráadásul ilyen kretén fukar indokot mond, nem folytatnám tovább az ismerkedést.

Visszataszító, hogy zsugori, hogy más öröme nem ad neki pluszt, csak haszonlesésért mozdulna meg, hogy nincs benne gondoskodás iránti vágy.

A háziállatok alapvetően szeretettel fordulnak az ember felé, aki ezt nem értékeli, hanem közömbesnek tartja, azzal valami komoly baj van.

2017. júl. 8. 16:09
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a közömbösség nem gond.

Az utálkozás, mind az állatok, mind az emberek irányába, na itt kezdődik a gond.

2017. júl. 8. 16:24
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Lapát, max ha a macskákat utálja az oké, de szeretnie kéne legalább 1 másféle állatot.
2017. júl. 8. 17:08
 18/21 anonim ***** válasza:

Nem kell hogy szerese,de ne bantsa!

Amugy van egy macskam es nem dobnam ki a kedveert.

2017. júl. 8. 17:58
 19/21 anonim ***** válasza:
Noha a kérdésben nem lettem megszólítva, engedtessék meg, hogy a másik oldalról nyilatkozzak. Pasiként soha nem jöttem volna össze olyan csajjal, aki nem szereti az állatokat. Nekem az egész életem az ő szeretetük jegyében telt, telik még ma is, és ez semmiben sem árnyékolta be a gyerekeim iránti szeretetemet. Aláírom azt is, amit sok helyen olvasni, hogy milyen jó stresszoldó megsimogatni valamelyik szőrös kedvencünket, de az én állatszeretetem, mondhatni önzetlen. Egyszerűen csak szeretek velük lenni, velük foglalkozni.
2017. júl. 9. 11:54
 20/21 anonim ***** válasza:
Azon nyomban kuka lenne,amint kiderülne.Én ragaszkodok,hogy majd a férjemmel legalább egy macskát tartsunk,így meg nem lehet.
2017. júl. 10. 03:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!