Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mit gondoltok azokról a lányokról akik nagyon szeretik az állatokat? (kutya pl) 19L
Hát ki nem szereti őket?:)
Igazából semmit, de pozitív dolog.
Persze, aztán a kutyája 100-szor fontosabb lenne mint én...
22F
Úgy látom, a kisebbséghez tartozom, de azért elmondom, hogy van ilyen is. Én nem szeretem, ha túlzásba viszi a dolgot. Facebookon is meg tudok őrülni attól, amikor ismerőseim mindennap elkezdik tucatjával kiírogatni a "menhelyen sínylődő kutyus gazdit keres" típusú, szomorú fényképes bejegyzéseket. Az állatvédőkről, a PETA-val az élen, nagyon negatív a véleményem. Valamint attól is hülyét kapok, ha valaki kutyakozmetikushoz járatja a kutyáját, vagy luxuscikkeket vásárol neki, miközben máshol emberek éheznek. És nem Afrikában, hanem itt, Magyarországon. Bocs, én ilyen vagyok...
27/F
én pl imádom a macskákat, görényeket is de inkább nem hangoztatom vagy csak lazán "hö- bírom a macskákat"
Nehogy már buzának nézzenek :D
F19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!