Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ilyenkor velem van a probléma?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor velem van a probléma? Csak nekem kellene alkalmazkodni a másikhoz?

Figyelt kérdés
Beszéltem egy pasival netes társkeresőn. Képet is cseréltünk, tudjuk, hogy néz ki a másik. Ő kért tőlem találkozót, mondtam rendben. Aztán másnap, meg benyögi nekem, hogy neki közbejött valami, és találkozzunk később. Meg lehet hogy késni fog. Írtam, találkozzunk máskor, de neki a héten egy nap se jó. Írtam legyen jövő hét, de az meg már olyan késő, nem bír addig várni. Ezután bevágta a sértődöttet. A férfiaknak nem kell alkalmazkodni?
2017. júl. 20. 09:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

hát ha nem tudjátok összehozni, akkor min sértődik be?

elég idiótának hangzik...meg mi az, hogy előre benyögi, hogy lehet késik, akkor rendezze úgy, hogy ne késsen, vagy rakja későbbre a találkát

szerintem csak szórakozik, vagy nem veszi elég komolyan ezt az egészet

2017. júl. 20. 09:42
 2/14 A kérdező kommentje:
Én senkire nem fogok várni, ha ő nem rá a megbeszélt időpontban, nehogy már itt üljek, és várjak mikor toppan be., még ha később rá is ér.
2017. júl. 20. 09:47
 3/14 anonim ***** válasza:

igazad van, köszönj el tőle, hogy sajnos ez most nem jött össze...

ilyenen besértődni, milyen korosztály ez?

2017. júl. 20. 09:49
 4/14 A kérdező kommentje:
24 évesek vagyunk.
2017. júl. 20. 09:50
 5/14 anonim ***** válasza:
Nem veled van a probléma.
2017. júl. 20. 09:51
 6/14 A kérdező kommentje:
Elköszönéskor azt írta, hogy "na, most megyek. szia"
2017. júl. 20. 09:51
 7/14 anonim ***** válasza:

és mi a gond ezzel az elköszönéssel?

lehet volt valami elfoglaltsága, ebből még nem biztos, hogy megsértődött, de a korábbi üzenetekkel egybe vetve lehet az :)

2017. júl. 20. 09:54
 8/14 A kérdező kommentje:
A na kifejezéssel volt a gondom.
2017. júl. 20. 09:57
 9/14 anonim ***** válasza:
én is sokszor használom a "na"-t általában vagy előre jeleztem, hogy lassan mennem kell, vagy most jött egy ok, hogy mennem kell és akkor írom oda
2017. júl. 20. 10:01
 10/14 anonim ***** válasza:

Lehet szegény srác csak menekül egy nőtől, aki annyin képes megsértődni, hogy "na". :D Mi lett volna, ha tényleg valami sértőt ír?

Szerintem a képcsere után látta, hogy jól nézel ki. Tett egy próbát, hogy vajon mennyire könnyen adod magad, és kiderült, hogy annyira mégse egyszerű megdugni téged, ezért nem fektetett beléd több energiát. Én ezt tenném, na. :)

2017. júl. 20. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!