Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit akar tőlem? Adjak még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akar tőlem? Adjak még neki időt?

Figyelt kérdés

Egy év után ismét találkoztunk. Ő hozta fel az ötletet. Sok mindenről beszélgettünk köztük a múltról is. Bevallotta, hogy egykor csak a bepánikolás miatt futamodott meg. Jól éreztük magunkat, betartottuk a határokat de érezhető volt köztünk valami. Viszont mondta, hogy még mindig nem tud biztosan dönteni. Nem más miatt. Csak gondolom fél az elköteleződéstől. Viszont a megfutamodást megbánta. Valamennyire áttudom érezni a helyzetét, tehát megértem őt. De, én nem akarok játékszer lenni, akit egyszer eldobsz aztán meg magadhoz húzol. Az elmúlt egy évben sokat őrlődtem, de jó érzés volt tudni, hogy gondolt rám és azóta is érez irántam valamit. Fontos vagyok neki és ő is nekem. Nem tudom, hogy mennyi időt adjak még neki... Vagy zárjam rövidre a dolgot bármennyire is fájni fog?

22/L

2017. júl. 5. 23:02
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez a "még mindig nem tud biztosan dönteni" olyan szar szöveg. Akkor ki tudja. Nekem ez elég lenne ahhoz, hogy kiábránduljak teljesen. Menjen aztán bässzon egyedül, ha ennyi esze van.
2017. júl. 6. 01:36
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha még mindig nem tud dönteni, akkor minek keresett meg?

Ennek semmi értelme.. Hagyd a francba.

2017. júl. 6. 07:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!