Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Beszóltak egy sportkocsiból a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beszóltak egy sportkocsiból a megállóban mikor a pasim is ott volt, de nem tudta jól kezelni, ti mit csináltatok volna?

Figyelt kérdés

Álltunk az egyik megállóban, mikor egy nagyon feltűnő sportkocsi megállt, és pont ott voltunk a megállóban, ahol állt az úton.

Benne két gyúrós fazon, meg hangos dumdum zene, és azt vettem észre az egyik nagyon néz, majd a másik is elkezdett vigyorogni.

Ekkor röhögni kezdtek majd, odanyögték, hogy a kéményseprő biztos kikormolna.

Erre a pasim is odafordult, hogy mégis mi a helyzet?

Erre még jobban röhögtek, és azt mondja az egyik hogy józsika, nem a csajodat, hanem téged.

Erre nagy röhögés volt, mert sokan hallották, adtak egy pacsit egymásnak a kocsiban ülök, majd rányomott a gázra a zöldnél, és egy olyan hangzavarral elindult, hogy majdnem mindenki befogta a fülét.

Ilyen helyzetben, erre mit lehet mondani?

Mert lehet ő kéményseprésre értette, csak nem tudta végigmondani a mondatot, mert elnevették?

Szerintetek, mire gondolt?

#furaszituviccnevetés
2017. júl. 19. 21:47
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
89%
Ha ez ennyire izgat, akkor te is visszaszólhattál volna kérdező.
2017. júl. 20. 00:29
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

"Tipikus eset, amikor egy párkapcsolatban minden szép, minden jó, majd jön néhány kigyúrt tetűláda, aki beoltja a hapsit, és a csaj szemében ilyenkor nagyot zuhan az a szerencsétlen"

Nekünk olyat szóltak be, hogy a barátom nem jó csávó, és inkább ő kéne mellém (a beszólogatós paraszt). Hát én kvára leszarom, hiába volt egy kigyúrt vezérbika tetkókkal, bottal se piszkálnám. Azt lehet beoltani, aki hagyja. Ha a csaj ilyenkor úgy érzi, beoltották a pasiját, az rég rossz.

2017. júl. 20. 01:50
 13/20 anonim ***** válasza:
47%

Én lecsüccsentem volna a párom mellé/ölébe és visszaszóltam volna, hogy "de szerencsére csak ő fog". :D De nekem ráfér a képemre az ilyen játék, szeretem szórakoztatni a népet.

Mindezt csak akkor, ha van rá idő meg minden. Szerintem a srácnak semmit sem kellett volna visszaszólnia, ki nem állhatom, mikor egy nő nem képes magát megvédeni, csak vár, mint Peach Princess, hogy Mario megmentse... Szánalmas, ha valaki ilyenen felcseszi magát és nem képes beleállni egy poénba. Csak egy ostoba kis pukkancsnak fog tűnni.

Soha ennél nagyobb bajotok ne legyen. Szóltak már nekünk is be kocsiból, hogy "Én a fenekét fognám, nem a derekát.", mire a párom visszaszólt, hogy "Dehát egész eddig azt fogtam!" Nem értem, ki ennyire ízetlen, karótnyelt ember, hogy nem tud kicsit szórakozni és együtt nevetni a párjával egy ilyenen. Mindenesetre elég szomorú, ha támadásnak veszitek. :(

20L

2017. júl. 20. 02:48
 14/20 anonim ***** válasza:
47%

Azt jelenti,h a kemenysepro kikormolna,h reg nem szexeltel. Ki kell takaritani. Ezt azzal tetoztek,h a pasidnak mondtak,nem neked.

Minek kene a pasidnak erre barmit is mondania ket idrgennek?? Ha emiatt nem jon be a pasid,akkor majd mas lany jar vele.

Minden kis butasagon kikeszulsz,tipikus sarkany vagy. Ha igy folytatod,tonkremegy a kapcsolatotok.

N

2017. júl. 20. 07:06
 15/20 anonim ***** válasza:
Hát... Nekünk is szóltak már be, csalódtam volna a páromban, ha olyanokra fecsérli az idejét, hogy ilyen primitív tuskókkal kommunikáljon... Nem kell lealacsonyodni a szintjükre, meg se kell hallani aztán kész.
2017. júl. 20. 07:15
 16/20 anonim ***** válasza:
87%

Vannak ilyen emberek, akik beszólogatnak másoknak(de szigorúan akkor, ha nem egyedül vannak).

Nem kell velük foglalkozni.

Én egy ideig magamra vettem és volt,hogy próbáltam visszavágni.

De egy ideje már annyira nem érdekel.

Ha valaki beszól nekem ismeretlenül, akkor elengedem a fülem mellett és rá sem nézek..

Nem rég egy csapat kicsit ittas fiú kezdett el beszélni rólam , tőlem nem messze. Az egyik oda is jött hozzám és valami nagyon alpárit próbált mondani, a többiek a háttérben nevettek.

Oda sem néztem, elfordultam és bedugtam a fülesem a fülembe. A srác még próbálkozott egy darabig, hogy beszóljon, de nem jött össze neki.

Szerintem ez égőbb nekik, ha nem reagál rá a másik fél.

Tényleg nem kell velük foglalkozni, nagyon kemény gyerekek lehetettek a kocsiban ülve.

Szarjátok le.

Valószínűleg az életben nem volt még komoly kapcsolatuk, neked és a párodnak van, ne érdekeljen más.

És tényleg nem kell visszaszólni nekik, fegyvertelenekkel nem lépünk szellemi harcba.:)

2017. júl. 20. 08:06
 17/20 anonim ***** válasza:
De mit keres ez a kérdés a társkeresési problémák rovatban?
2017. júl. 20. 08:59
 18/20 anonim ***** válasza:
Sebestyén Balázs szokta mondani hogy az ilyet el kell engedni. Odamentek, mondták a hülye gagyi szövegüket és továbbmentek. Ennyi. Magukat égették le, nem a pasidat.
2017. júl. 20. 10:32
 19/20 anonim ***** válasza:
63%
Minek visszaszólni? Én, ha tehetem, nem állok le ilyen primitív tahókkal. Még hozzájuk szólni is méltatlan, nem hogy idegesnek lenni miattuk. Ha felveszed az ilyenekkel a kesztyűt, akkor egy szintre helyezed magad velük.
2017. júl. 20. 12:25
 20/20 anonim ***** válasza:
Ezt is megéltük, hogy valaki Sebestyén Balázst idézi. OMFG!
2017. júl. 21. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!