Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Beszóltak egy sportkocsiból a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beszóltak egy sportkocsiból a megállóban mikor a pasim is ott volt, de nem tudta jól kezelni, ti mit csináltatok volna?

Figyelt kérdés

Álltunk az egyik megállóban, mikor egy nagyon feltűnő sportkocsi megállt, és pont ott voltunk a megállóban, ahol állt az úton.

Benne két gyúrós fazon, meg hangos dumdum zene, és azt vettem észre az egyik nagyon néz, majd a másik is elkezdett vigyorogni.

Ekkor röhögni kezdtek majd, odanyögték, hogy a kéményseprő biztos kikormolna.

Erre a pasim is odafordult, hogy mégis mi a helyzet?

Erre még jobban röhögtek, és azt mondja az egyik hogy józsika, nem a csajodat, hanem téged.

Erre nagy röhögés volt, mert sokan hallották, adtak egy pacsit egymásnak a kocsiban ülök, majd rányomott a gázra a zöldnél, és egy olyan hangzavarral elindult, hogy majdnem mindenki befogta a fülét.

Ilyen helyzetben, erre mit lehet mondani?

Mert lehet ő kéményseprésre értette, csak nem tudta végigmondani a mondatot, mert elnevették?

Szerintetek, mire gondolt?

#furaszituviccnevetés
2017. júl. 19. 21:47
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

ilyenekkel nem szabad foglalkozni. komolyan ettől vagányak felnőtt emberek hogy ülnek egy kocsiban srácok, és oltogatnak mindenkit, aki az utcán ott van... szánalmas.

tényleg lépjetek túl ezen, nektek legalább van szerelmi életetek, ezeknek a nyomorultaknak meg nem hiszem.

2017. júl. 19. 21:51
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Semmit, őszintén, ahogy elhúztak úgy felejtettem volna el ezt a 2 primitív idiótát.Mekkora poén, még csak nem is vicces, sőt szánalmas, hogy valakinek poén beszólogatni idegeneknek.
2017. júl. 19. 21:51
 3/20 anonim ***** válasza:
44%

komolyan irigyellek hogy ilyen problémáid vannak. Ez akkora de akkor nagy megoldandó rejtély, hogy ahelyett hogy a pasidat kérdezted volna meg ha ennyire rohadtul zavart a szituáció, inkább megkérdezed tőlünk vad idegen emberektől, hogy ismeretlenül mondjuk már meg a tutit vajon mire gondolt a pasid..................

NŐK.............

2017. júl. 19. 22:05
 4/20 anonim ***** válasza:
50%

Micsoda k#a nagy probléma.

19/L

2017. júl. 19. 22:35
 5/20 anonim ***** válasza:
92%

"Mert lehet ő kéményseprésre értette, csak nem tudta végigmondani a mondatot, mert elnevették? "

Édes Istenem!

2017. júl. 19. 22:38
 6/20 anonim ***** válasza:
53%
Hahshahaha a csávód az nagyon mimóza, én mondtam volna, hogy egymást is kikormáltátok biztos a szarotokban a hátsó ülésen. De amúgy felejtsd el, a csávód meg szerezhetne tököket kicsit. Ne gondold túl a dolgot, két hülyegyerek menözött kocsival. Nem neked kellett volna megmentened magadat, hanem a csávódnak, de igazából tökmindegy. Szóval neked nem igazán kellet volna reagálnod, vagy te is elküldhetted volna az anyukájukba a két srácot. Szóval semmi, felejtsd el, lépjetek tovább.
2017. júl. 19. 23:05
 7/20 A kérdező kommentje:

Én is úgy látom, hogy erre azért valami jó dolgot vissza lehetett volna szólni.

De ahogy kiderült, ez nem mindenkinek megy.

2017. júl. 19. 23:11
 8/20 anonim ***** válasza:
95%

"Én is úgy látom, hogy erre azért valami jó dolgot vissza lehetett volna szólni.

De ahogy kiderült, ez nem mindenkinek megy."

Akkor mégis miért nem szóltál vissza?

2017. júl. 19. 23:21
 9/20 A legrosszabb ***** válasza:
56%

Tipikus eset, amikor egy párkapcsolatban minden szép, minden jó, majd jön néhány kigyúrt tetűláda, aki beoltja a hapsit, és a csaj szemében ilyenkor nagyot zuhan az a szerencsétlen, ráadásul a nőt még meg is mozgatják a primitív vezérbikák. Erröl beszélek hónapok óta. Ez kell a nőknek, erre zsonganak be.

Tanulság: legyél te is menő BMW-s, nagypofájú, kigyúrt paraszt. Nagyobb sikered lesz, mint egy tökátlagba tartozó, normális hapsiként.

2017. júl. 20. 00:09
 10/20 A legrosszabb ***** válasza:
56%
Jav.: erről*
2017. júl. 20. 00:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!