Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, nők! Ti csináltatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Ti csináltatok már ilyet?

Figyelt kérdés

Hogy facen megtetszett egy pasi,nem ismeritek,csak láttátok párszor,bejelöltétek ,és beszélgettetek vele.

Volt már ilyen?

Lett belőle valami?

2016. nov. 8. 12:21
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem. Ha valaki ismeretlenül bejelölt (még régebben, mielőtt rájöttem, hogy le lehet tiltani az olyan felkéréseket, ahol nincs közös ismerős), akkor sem jelöltem vissza, maximum rákérdeztem, honnan ismerjük egymást és ha sehonnan, akkor addig is tartott a beszélgetés.

Soha nem használtam a facebookot ismerkedésre és soha nem is tenném.

2016. nov. 8. 12:32
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Életemben 2-3-szor volt ilyen, de mindig csúnya és/vagy kövér lányok részéről.

Külsőre jól nézek ki de azért mégis csak férfi vagyok, szóval elég ritka hogy nálam kezdeményezzenek. Az első lépést nekem kell megtenni akkor is, mert nekem vannak a tökeim.

2016. nov. 8. 12:45
 3/6 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok kövér,szerintem csúnya sem.És van 2közös ismerősünk.
2016. nov. 8. 12:48
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem volt régebben pár alkalom, hogy csak úgy bejelöltek és írogattak utána lányok, de mint ahogy az első írta, megkérdeztem honnan ismerem őket, nyilván valakit látásból ismertem, de attól függetlenül nem vagyok híve ennek a személytelen ismerkedésnek, lehet olyan is volt, hogy tévedésből írt rám valaki, mindenesetre finoman elhajtottam őket.
2016. nov. 8. 13:20
 5/6 anonim ***** válasza:
Soha nem süllyednék ide.
2016. nov. 8. 13:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Engem egyszer bejelölt egy vadidegen csaj, ráírtam, hogy ismerjük-e egymást, visszaírt, hogy nem, meg még ott valamit írogatott, de nem láttam úgy, hogy értelme lenne sokáig folytatni a "beszélgetést", meg én nem akarok senkinek sem az udvari bolondja lenni, aki szórakoztatja a másikat, miközben ha ő írt rám, akkor gördíthette volna a beszélgetést, szóval nem foglalkoztam vele. Egyébként szerintem nincs baj azzal, ha valaki közösségi oldalon ír rá a másikra, csak sokan nem tudják normálisan használni ezeket az oldalakat, illetve nincs meg bennük a minimális érzelmi és értelmi intelligencia a kommunikáció lefolytatásához.
2016. nov. 8. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!