Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok! Ezt hogy csináltatok ti?
Figyelt kérdés
lányok ha érzitek hogy a pasitoknak feláll akkor már volt hogy ráfogtatok? ( gatyán keresztül és persze nem a nyilt, emberekkel teli utcán)
és milyen helyzetben, szituációban?
fiúk! titeket ez hogy "érint"?
2015. máj. 13. 18:56
1/6 anonim válasza:
Kevés jobb dolgot tudok elképzelni...F
2/6 Yorxun Yorxun válasza:
Ha olyan a szituáció, akkor nekem tetszene. ― 24F
3/6 anonim válasza:
Hol étek ti hogy nyílt emberekkel van tele az utca? :O
4/6 A kérdező kommentje:
nyilt, emberekkel teli :d
szoval nyit is az utca és emberekkel van tele :D
2015. máj. 13. 18:59
5/6 GruppenGirl válasza:
Persze . Felnőttek vagyunk . Ez a szexualitás . Mit szégyenlőskődjek . Nem tudom megállni hogy ne érjek hozzá . Mellesleg sok nőt , köztük engem is , lázba tud hozni ha látom vagy érzem hogy a páromnak felállt
22/L .
6/6 anonim válasza:
3-as, előbb tanulj meg szöveget értelmezni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!