Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok! Ti mar "csinaltatok" ilyet? ( tobbi lent)
Amikor szakítottatok akkor vagy egy parkban voltatok vagy utana oda mentetek es csak sírni tudtatok, es odament hozzátok egy helyes srác es megkérdezte miert sirtok? Ha volt utana folytatódott valami vagy csak ennyi volt vagy esetleg megnyugtatott vagy hasonlo?
En meg nem csináltam ilyet , es nem is tervezem, csak kiváncsi vagyok a véleményekre/tapasztalatokra :)
Én már mendtem oda így lányhoz(nem szeretem sírni látni őket).Azóta sokat beszélgetek vele.
18F
A "Senki nem jött oda"...válaszolónak üzenem...ne add fel !!!! Még járj ki egy kicsit...sírni...de cseréld le a parkot ! Vagy a pasit aki miatt kimentél!
Kedves kérdező ! Nem is értem...ha még Neked ilyen nem volt..és nem is tervezed...mint írod..akkor csak latolgatod az esélyeket....hogy ha mégis elér ez a szitu....kimenjél e a parkba? Szerintem ezt úgy kérdezd meg....hogy ha szakítasz...és sírsz....hova érdemes menni...egy vigasztaló ismeretség keresésére :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!