Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, lányok! Volt már olyan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, lányok! Volt már olyan, hogy nagyon berúgtatok és olyat csináltatok amit eléggé szégyelltek? Mi volt az?

Figyelt kérdés
2014. máj. 12. 17:45
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Szénné ujjaztam egy vadidegen csajt miután leszálltunk az éjszakai buszról.
2014. máj. 12. 17:46
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőmmel táncoltunk az út közepén és hát estünk egy jó nagyon! :D Azt ki lehetett volna hagyni. De szerintem ez nem olyan nagy dolog. Ilyen is kell :D
2014. máj. 12. 17:47
 3/18 Amélia:) ***** válasza:
88%
Nem történt ilyen, hála égnek :)
2014. máj. 12. 17:47
 4/18 anonim ***** válasza:
21%
Nem, én normális ember vagyok, nem iszom annyit, hogy azt se tudjam mi a fene van, ne tudjak világomról sem. Bár manapság ez a menő, úgyhogy ejtem is a krokodil könnyeimet, hogy nem vagyok menő :'(
2014. máj. 12. 17:48
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Összetörtem az ismerősöm piros amerikai sportkocsiját.

Másnap felkelt és azt mondta: Basszus tök s.zart álmodtam, összetört a verdám.

2014. máj. 12. 17:50
 6/18 anonim ***** válasza:
79%
Szénné ujjazott egy vadidegen pasi, miután leszálltunk a buszról.
2014. máj. 12. 17:55
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Hmm... Egy régebbi Hegyalján, elcseréltem a saját táskámat egy sráccal. A csere még a belvárosban esett meg. Életem eddigi legjobb üzlete volt. Az én táskám konkrétan üres volt az újban pedig volt 2 fesztiváljegy, egy üveg bor meg fű... :D Igaz kicsit homályosak az emlékeim, de a táska azóta is megvan a régi idők emlékére :D
2014. máj. 12. 17:58
 8/18 A kérdező kommentje:
Most a fél világ nem normális ember, mert néha becsúszik egy túl görbe este?
2014. máj. 12. 17:58
 9/18 A kérdező kommentje:
Egyébként nem, egyáltalán nem menő...szerinted miért az a kérdés, hogy "amit SZÉGYELLTEK"...a menő dolgokat nem szégyellik az emberek.
2014. máj. 12. 17:59
 10/18 Szergej55 ***** válasza:
Hát, egyszer ittam 10 sört. És nem ittam többet. :(
2014. máj. 12. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!