Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek volt már olyan, hogy valaki szó nélkül szakított veletek? Ha igen, ilyenkor mit csináltatok?
Figyelt kérdés
Velem szó nélkül szakított a barátom.Összevesztünk és azt hajtogatta,majd meg beszéljük.Majd majd és azóta sem írt.Annyi kérdés van bennem.Az első barátomnál is így volt,de abba beletörődtem.Ebbe nem tudok.Muszáj tudnom mi történt,miért csinálta ezt velem.Miért hagyott kételyek között.Ha fájni is fog az igazság,tudom kell,mert így minden hülyeség megfordul a fejemben.Biztos talált más lányt stb.Hogy érjem el,hogy beszéljünk élőben és kapjak válaszokat?2014. febr. 22. 18:35
2/2 anonim válasza:
Tudomásul vettem. Kellemes volt 3,5 év kapcsolat után.
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!