Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legdurvább/legszánalmasabb dolog amit szerelmi bánat miatt csináltatok?
Részegen kuporogtam az útpadkán előre hátra hintáztam aztán mikor megprobáltak lebeszélni hogy telefonon felhivjam a lányt akkor a buszmegálló falához vágtam a telefont...
Akkor tanultam meg, hogy nincs még egy olyan nő akiért én könnyeket ejtek...
ez nekem is megvolt, csak miközbena lánnyal beszéltem földhoz b/sztama telefonomat.
a egy másik alkalomkor teljes erővel beleutöttem a kezemmel a falba, gyönyőrűen eltorzítva ezzel a bütykömet. néhány hét mulva ugyanezt a balkezemmel is.
szerelmes voltam, ostoba, és piás...van ilyen.
azóta is ugyanugy fájnak a dolgok, de inkább kimegyek futni, és ott hajtom magam szét, akár térdrerogyásig is.
23/F
Mire összekapartam a szivem szilánkjait addigra pont meghülyültem. Beleestem egy irreális fantáziavilágba és ha kiszaggattak belőle harapós voltam. Ennek egy másik kapcsolat vetett véget.
A harapós annyit tesz most hogy mindenkivel cinikus, elutasító és kesere voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!