Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy az ismerőseimnek segítek bármiben legyen az lelki dolog vagy tanács adás egy párkapcsolattal kapcsolatban de viszonzás nincs hanem cserben hagynak?
Sajnos barátságnál is igaz, mint párkapcsolatban. A többi ember annyira becsül, mint saját magad. Ha szolgálod őket, szolgának fognak tekinteni.
Nehéz megtalálni az egyensúlyt, de neked is oda kell figyelned, hogy a kapcsolataid kölcsönösen kiegyensúlyozottak legyenek és meghúzd a határokat h ne kihasználjanak.
igen ekicsir nálad igen.
Egyébként meg nem igazi barátaid.
Én is ebben a cipőben voltam évekig...aztán az volt a szilveszteri fogadalmam, hogy nem érdekel a lelkiismeretem, bunkó leszek...(Persze nem a szó szószoros értelmében, hanem ha jönnek h "jajj segíts", akkor pont nem érek rá, és ha látom ha baja van "nem veszem észre") Elegem lett abból, hogy én jó voltam lelkiszemetesnek, de ha nekem kellett segítség akkor sehol senki...:/ Hagytam hogy a fejemre nőjenek...
Sztem sz*rd majd le őket te is ha mennek hozzád...Ők csak irigyek, önzőek akiket csak a saját problémájuk izgat, másé nem...
L23
ma 13:11
Hát meg próbálom leszarni őket akkor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!