Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek mi a legszexibb dolog egy férfiban?
Figyelt kérdés
Külsőségekre gondolok. Mi az, amire abszolút beindultok? Mondjuk borosta, ádámcsutka meg ilyenekre gondolok.
Én személy szerint megőrülök a barna haj-kék szem párosításért, a borostáért, a borzolható össze-vissza álló hajért, meg a gödröcskékért. :D És ti? Kíváncsi vagyok.
2014. jan. 19. 18:34
1/18 anonim válasza:
Jah, kb. stimmel. Csak én a szőkéket, vöröseket csípem.
2/18 anonim válasza:
Nálam ilyen a szem, vagyis leginkább a szúrós nézés! :D
4/18 anonim válasza:
Nincs ilyeen! Minden együtt! Aztán persze lehet 1 dologra mondom, hogy húú de jó ez a tekintet, de ha a többi nem lenne jó hozzá, akkor észre se venném.
5/18 anonim válasza:
pocak, borosta, borzolható haj, barna szem, íves ajkak... hmmmmmmm... megyek megmászom a pasim.
6/18 anonim válasza:
kicsit hosszabb (de csak épphogy) kócosan/borzoltan zselézett haj, zöld szemek és ha nem csak vigyorog hanem nevet, akár hangosan is, bár utóbbi nem tudom, mennyire külsőség... :D Imádom az ilyeneket. :)
7/18 anonim válasza:
Igen, a borosta, ádámcsutka abszolút. De mindezek mellett még a szép kék szemek, és a férfias, mély hang :)
8/18 anonim válasza:
Akkor Te értem bolondulsz, bebasztam, és épp beleestem egy gödörbe!
9/18 anonim válasza:
borosta,huncut mosoly szép fogsorral,kis pocak(nem sörhas!!!)
10/18 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!