Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek mi a legszexibb dolog egy férfiban?
Külsőségekre gondolok. Mi az, amire abszolút beindultok? Mondjuk borosta, ádámcsutka meg ilyenekre gondolok.
Én személy szerint megőrülök a barna haj-kék szem párosításért, a borostáért, a borzolható össze-vissza álló hajért, meg a gödröcskékért. :D És ti? Kíváncsi vagyok.
Uuu, tényleg, a V-t kihagytam. :D
Gödröcskék alatt ezt értem:
Nem tudom mik ezek, de piszok jól néznek ki.
"Viharvert" kinézet. Tehát a "mindig van valami dolgom, nincs időm a külsőmre figyelni, de mégis szexisten vagyok". Magas, nem izmos de nem dagi/sovány, pocakkal, szőrösen, esetleg szemüveg, egyedi stílus. Tehát olyan művész típus.
16L
Egy dús haj, amibe jól bele lehet túrni.. Na az, igazán klassz dolog.:) Meg a borosta is szexi, ha jól áll a pasinak, és imádom a sokatmondó, őszinte tekintetet, főleg, ha barna vagy kék a szem. :D
Meg a sportos, izmos alkat is bejön. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!