Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, lányok! Volt már olyan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, lányok! Volt már olyan, hogy nagyon berúgtatok és olyat csináltatok amit eléggé szégyelltek? Mi volt az?

Figyelt kérdés
2014. máj. 12. 17:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Bocsi figyelmetlen voltam. Amit szégyellek az szintén Hegyaljás cserélgetős eset. Arra nem emlékszem csak a többiek elmondása alapján raktam össze a történetet. Egy csapat punkkal elcseréltem a cipőmet és a zoknimat 2 üveg vodkára meg egy rekesz sörre... Akkor csak napijegyesek voltunk. Hajnalban jött értem az öregem mert iszonyúan fázott a lábam.
2014. máj. 12. 18:08
 12/18 anonim ***** válasza:
Pesten lakom, itt mentünk el szórakozni a barátaimmal egyszer este. Túlságosan jól éreztük magunkat, kicsit sokat ittunk (leérettségiztünk, szalagavató utáni buli). Aztán egyszer csak megjelent SP. Az az énekes srác. Nem hittünk a szemünknek. Senki nem volt olyan bátor, hogy odamenjen hozzá, de én igen. Aztán kértem tőle autogram-ot, egy TESCO-s blokkra, amit a zsebemben találtam, és ráírattam vele: "legnagyobb rajongómnak: XY-nek, SP" és egy szívecske.... fujj de szánalmas.
2014. máj. 12. 18:18
 13/18 A kérdező kommentje:
:DD Ezek nem is cikik :)
2014. máj. 12. 18:21
 14/18 anonim ***** válasza:
Bunkó voltam olyanokkal, akiket amúgy nagyon szeretek. Viccnek szántam, de így utólag lehet, hogy túl sok voltam. Szerencsére nem lett komoly következménye, mert még az este tisztáztuk, hogy nem vagyok önmagam, de azóta is szégyellem a dolgot.
2014. máj. 12. 18:27
 15/18 anonim ***** válasza:

Az egyetemen anno volt néhány jól sikerült estém, tényleg részeg ritkán voltam (na abban nem volt semmi menő, vagy vicc). Viszont a becsiccsentett állapotban mikor az ember még uralja a mozgását abban vannak olyan ötletek amiket józanul nem tenne meg, azok ált viccesek voltak. Mászóverseny a koli falán (tét egy csomag túrórudi). Keressük meg XY-t a teljes egyetemi campuson (lövésünk nem volt róla hol van az illető), olvasszunk gumicukrot és keverjünk bele vodkát, magassarkúba éjszaka építési területre bemenni megnézni a gépeket, futni a biztonsági őr elől stb.

Amire nem vagyok büszke, hogy egyszer lóra is ültem így. Szeretem azokat az állatokat és komolyan vettem az akkori munkám (nyaranta, egy istállóban dolgoztam) és nem is lett belőle semmi baj nem is buktunk le de akkor is így útolóag megbántam.

2014. máj. 12. 18:28
 16/18 anonim ***** válasza:

még nem volt semmi olyan, amit megbántam volna. Buli az egész! :)

max kis dolgok, de azért következő nap bocsánatot kértem, és akkor minden rendben volt :)

2014. máj. 12. 21:48
 17/18 A kérdező kommentje:
Peldaul mik ?
2014. máj. 12. 22:56
 18/18 anonim válasza:
MINDENT.
2014. máj. 23. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!