Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok! Volt már olyan, hogy nagyon berúgtatok és olyat csináltatok amit eléggé szégyelltek? Mi volt az?
Az egyetemen anno volt néhány jól sikerült estém, tényleg részeg ritkán voltam (na abban nem volt semmi menő, vagy vicc). Viszont a becsiccsentett állapotban mikor az ember még uralja a mozgását abban vannak olyan ötletek amiket józanul nem tenne meg, azok ált viccesek voltak. Mászóverseny a koli falán (tét egy csomag túrórudi). Keressük meg XY-t a teljes egyetemi campuson (lövésünk nem volt róla hol van az illető), olvasszunk gumicukrot és keverjünk bele vodkát, magassarkúba éjszaka építési területre bemenni megnézni a gépeket, futni a biztonsági őr elől stb.
Amire nem vagyok büszke, hogy egyszer lóra is ültem így. Szeretem azokat az állatokat és komolyan vettem az akkori munkám (nyaranta, egy istállóban dolgoztam) és nem is lett belőle semmi baj nem is buktunk le de akkor is így útolóag megbántam.
még nem volt semmi olyan, amit megbántam volna. Buli az egész! :)
max kis dolgok, de azért következő nap bocsánatot kértem, és akkor minden rendben volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!