Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mi az a 3 top szexuális szerepjáték, amit mindenképpen kipróbáltatok, vagy kipróbálnátok, ha még nem csináltátok?
Nekem is az első helyen van egy kis kikötözés és büntetés, mert "rossz kislány" voltam. :-D
(Privátot nem kérek senkitől. )
katonás-nővérkés
betörős
rendőrös
(mindenhol én lennék az alárendelt fél)
20/l
Bingóó kedves kérdező!:)
Én személy szerint nagyon díjazom,ha a férfi tud irányitani,parancsolni,talán csöppet lekezelő lenni!Viszont ugyanigyelkapom én is:D!,nincs hogy meneküljön és jobban jár ha nem ellenkezik!:)
Igen. Persze ezt jobb előre leegyeztetni a partnerrel, vagy hogy jelezzen ha már messzire mész.
De pl. amíg nekem a párkapcsolatban egy pofon megengedhetetlen és az azonnali szakítást jelentené, a durva sértő beszéd szintén, a megbeszélés és a teljes egyenjogúság híve vagyok, addig az ágyban azt tetszik, ha a férfi irányít és néha odapaskol a hátsómra.
(még mindig nem kérek privát leveleket, mert tudom, hogy az ilyen hozzászólások után tele a postaládám...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!