Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, volt már hogy tudtátok, rosszat csináltatok egy pasinál, de nem volt bátorságotok kiengesztelni?
Figyelt kérdés
inkább megijedtetek, reméltétek hogy "magától" megoldódik, stb...2017. jan. 1. 23:33
2/3 anonim válasza:
Az egyik barátnőm volt ilyen, mikor valami "rosszat tett" b*szott bocsánatot kérni.
Mindig csak várt...várt...és csak várt, míg végül addig várt, hogy elegem lett belőle, és szakítás lett a vége.
3/3 anonim válasza:
Nekem még nem volt ilyen. Ha hülyén viselkedtem, mindig bocsánatot kértem. Nem nyaliztam, meg kompenzáltam túl a dolgot. Elmondtam, hogy hibáztam, sajnálom, és megköszöntem, hogy ennek ellenére sem viselkedett velem ellenségesen.
Az általad leírt konfliktuskerülés akkor fordul elő, ha a két fél közt nem működik jól a kommunikáció, illetve ha a lány önértékelési problémákkal szenved, így ő maga sem mer szembenézni a hibáival, mert fél, hogy ha elismeri, akkor sebezhető lesz. Legalábbis, én így vettem észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!