Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám kiengesztelni, ti megtudnátok bocsátani ezt nekem?
Egyik nap nagyon csúnyán összevesztünk, aznap éjjel össze se bújtunk, viszont másnap reggel neki pont kellett kimennie Londonba, egy hétre valami munka miatt. És reggel jött oda, hogy megöleljen, de én elhúzódtam tőle, és kérdezte, hogy akkor el sem búcsuzok tőle? Mondtam, hogy de igen, szia! És elment. De amint becsukta az ajtót, már megbántam, egész nap sírtam, nagyon hiányzott, legszívesebben visszaforgattam volna az időt. Én tehettem az egészről, egy hisztis p csa voltam, A héten mindennap elvállaltam a túlórákat, csakhogy később kelljen hazamennem, mert annyira rossz volt az üres lakásban egyedül. Azóta nem is beszéltünk, én nem mertem fölhívni őt, és ő se hívott, gondolom még mindig haragszik, hogy ilyen voltam. Azt se tudom pontosan mikor jön haza, ma vagy holnap, mit tehetnék, hogy kiengeszteljem? Nem akarom elveszíteni őt, bár lehet, hogy megérdemelném, amilyen hülyén viselkedtem, de már ez az egy hét is szenvedés volt nélküle, nemhogy egy egész élet. Szerintetek megbocsátható, amit tettem? Ti meg tudnátok bocsátani nekem?
L/20
Lehet, hogy neki ez úgy jött le, hogy akkor itt vége is a kapcsolatnak. Főleg hogy azóta se kerested, és ő se téged.
Az sincs kizárva, hogy ő most úgy garázdálkodik egy idegen országban, hogy frissen szakított, búfelejtő buli indul. Szóval ne vedd a szívedre ha esetleg úgy jön haza, hogy becsajozott, te meg mit keresel még a lakásban.
Főleg ha tényleg te voltál a balhé oka is, akkor neked kellett volna bocsánatot kérni.
Ha lett volna egy kis eszed, egy jó kis békülős szex lett volna a búcsúajándék, de hát nincs időgéped.
Engem az érdekel, hogy tulajdonképpen miből is gondolod, hogy még együtt vagytok?
"Nem akarom elveszíteni őt"
őt nem akarod elveszíteni vagy az ingyen lakást és azt hogy eltartanak?'
Jaj, mért ne lennének még együtt? Nem lett kimondva, hogy szakítottak, de ha te egy veszekedést szakításnak veszel, akkor gratulálok...
Kérdező, szerintem kérj bocsánatot a viselkedésed miatt, beszéljétek meg azt, amin vitatkoztatok, de most akkor tényleg beszéljétek meg, és ne sértődj be megint, mert annak látod mi a vége. És mondjuk várd valami jó kis kajával, amit tudod, hogy szeret, biztos jól fog esni neki. És ne legyél hisztis, mert előbb vagy utóbb meg fogja unni, és a következő ilyennél ,lehet haza sem jön. :D Ha szeret, akkor úgysem tud sokáig haragudni rád, lehet ő is azt hiszi, hogy te még mindig haragszol, azért nem mert hívni ő sem. Tényleg hívhattad volna, vagy legalább egy sms-t küldhettél volna neki, de ezen már hiába rágódunk, visszacsinálni nem tudjuk. Annyit tudsz tenni, hogy tanulsz a hibádból, és legközelebb sértődés meg duzzogás helyett megbeszélitek a problémákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!