Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha emiatt nem bízom meg a barátomban? Ti megbíznátok ha ilyet megtudnátok?
A barátom mesélte, hogy az előző barátnőjével azért szakított 1,5(!) év után mert nem volt belé szerelmes. Nekem leesett az állam, és sajnáltam az exet őszintén szólva, mert ő meg nagyon szerette a barátomat.
És én el vagyok bizonytalanodva az egész kapcsolatunkat illetően. Ha valaki másfél évig nem képes szólni a barátnőjének hogy nem szerelmes, az attól félek intő jel számomra is.
Vagy rosszul gondolkozom? Van egy olyan tulajdonságom, hogy mindenen túl sokat gondolkozom, és most nem tudom hogy most is ez van, vagy tényleg hagynom kellene ezt a fiút.
Én úgy érzem hogy kedvel engem és kíván is, de mi van ha csak meg akar fektetni? Vagy azért van csak velem, mert már régen szexelt, de amúgy belém sem szerelmes?
Két hónapja járunk, még nem mondta hogy szeret csak hogy jól érzi magát velem.
Mit gondoltok? :S
Én két és fél évet voltam így. Szerettem a lányt, de nem voltam belé szerelmes. Egyedül azért vártam eddig a szakítással, mert féltem, hogy esetleg nem tudná feldolgozni és rettenetesen sajnáltam, hogy így alakult. Egész addig reménykedtem, hogy kialakul a szerelem, amíg lehetett és végül pont azért hagytam el, hogy neki legyen lehetősége megtalálni azt, akire valójában szüksége van.
Végeredményben egyébként én szívtam meg jobban, ő most boldog kapcsolatban van már több, mint fél éve, én meg még mindig tépem magam.
Hogy mit gondolok? Csak a saját szempontomból tudom ezt szemlélni: nem örülnék, ha mindenki leírna azzal, hogy biztos csak a szex miatt voltam vele, mert nem így volt. Ezért bennem sem kéne senkinek megbíznia? Szerintem az én helyzetemben ti sem hagytátok volna el könnyen. Persze, megvolt az önző része is, ugyanis amikor az ember évek óta nem képes szerelmes lenni, akkor nem biztos, hogy elküld magától valakit, akivel jól érzi magát.
24/F
3-as, ez a "sajnálatból vele voltam", ez... tudod ez körülbelül ugyanannyira lent van, mintha csak a szexért lettél volna vele. Rohadtul megalázó.
Bánhatod is, hogy két és fél évet elvettél az életéből azért, mert nem voltál elég karakán, hogy megmondd neki!
És légyszíves ne hivatkozz arra, hogy ez őt súlyosan érintette volna, különben nem lenne most már boldog, relatíve kevés idővel a szakításotok után!
Kérdés, hogy mit definiál szerelemnek.
Ismerek olyanokat, akik szerelemnek hívják azt, ami az én szótáramban tetszés, rajongás.
És ha egy ilyen embernek azt mondom, nem vagyok szerelmes, akkor arra gondol, nem tetszik nekem a delikvens, vagy nem rajongok érte.
Pedig nálam még a feltétel nélküli szeretet is jócskán megelőzi azt, amit szerelemnek hívok.
Ahh de bírom az ilyen jellemtelen férfiakat, akik igen, a szex miatt vannak a nővel, meg hát persze valahol kedvelik, szeretik, de nem úgy mint egy Nőt, Társat, hanem csak mint egy embert kb.
Miért csak akkor vagytok férfiak amikor a farkatokat kell használni hm? Amúgy meg totál jellemtelenek vagyok, gerinctelen férgek.
Ha csak fél évet lopsz el így valaki életéből oké de ez hogy két és fél évig hülyére vettél valakit nincs rá mentség. Még jó hogy a lány legalább boldog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!