Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy tudnám kiengesztelni, ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám kiengesztelni, ti megtudnátok bocsátani ezt nekem?

Figyelt kérdés

Egyik nap nagyon csúnyán összevesztünk, aznap éjjel össze se bújtunk, viszont másnap reggel neki pont kellett kimennie Londonba, egy hétre valami munka miatt. És reggel jött oda, hogy megöleljen, de én elhúzódtam tőle, és kérdezte, hogy akkor el sem búcsuzok tőle? Mondtam, hogy de igen, szia! És elment. De amint becsukta az ajtót, már megbántam, egész nap sírtam, nagyon hiányzott, legszívesebben visszaforgattam volna az időt. Én tehettem az egészről, egy hisztis p csa voltam, A héten mindennap elvállaltam a túlórákat, csakhogy később kelljen hazamennem, mert annyira rossz volt az üres lakásban egyedül. Azóta nem is beszéltünk, én nem mertem fölhívni őt, és ő se hívott, gondolom még mindig haragszik, hogy ilyen voltam. Azt se tudom pontosan mikor jön haza, ma vagy holnap, mit tehetnék, hogy kiengeszteljem? Nem akarom elveszíteni őt, bár lehet, hogy megérdemelném, amilyen hülyén viselkedtem, de már ez az egy hét is szenvedés volt nélküle, nemhogy egy egész élet. Szerintetek megbocsátható, amit tettem? Ti meg tudnátok bocsátani nekem?

L/20

2016. jan. 15. 10:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
És az tilos? :)
2016. jan. 15. 12:08
 12/17 A kérdező kommentje:
Mivel tudom, hogy az a lány még érez iránta valamit, nem tetszik a dolog és nem örülök neki.
2016. jan. 15. 12:14
 13/17 anonim ***** válasza:
Hát ha egy veszekedést szakításnak vesz és nekiáll csajozni, én kiadnám az útját. Amúgy simán megbocsájtható, persze, bár nem ártott volna szerintem még aznap vagy másnap felhívni, hogy bocsi és várod haza... Nem tudom minek kellett ez az egy hét beszédszünet.
2016. jan. 15. 12:17
 14/17 anonim ***** válasza:
Én se örülnék ha a párom a hátam mögött vagy csak úgy az exével csetelne, velem meg másokkal ossza meg a gondolatait, ne olyannal aki még érez iránta valamit. Az hogy nem keresett, elgondolkodtató, én a te helyedben felhívnám és megkérdezném hogy van, mikor jön? Aztán ha itthon lesz,személyesen mond meg neki, mennyire megbántad a hisztit, amit csaptál, de nem örülsz annak, hogy azzal a lánnyal csetel.
2016. jan. 15. 12:35
 15/17 anonim ***** válasza:

A pasikat ismerve, ha összevesztetek, egy hete nem beszéltetek, és már érdeklődik az exe iránt: nincs kizárva, hogy az elmúlt napokban már ő ápolja a lelkét.

Amúgy nekem nem kéne olyan csaj, aki minden apróságon hisztizik, féltékenykedik ok nélkül, és úgy besértődik, hogy elenged több száz kilométerre egy búcsúcsók nélkül. Sőt azóta sem keres. Annyit se tudsz, megérkezett-e épségben.

Egy hét nélküle pont jó próba: ha nem hiányzik, az lenne az első, hogy ha hazaérek, kidobom.

De nem vagyunk egyformák. :D

28/f

2016. jan. 15. 13:16
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Olyan érdekes, hogy mennyire kitudnak forgatni egy kérdést! :D

Ingyen lakás, eltartás, veszekedés után ment az exhez stb, ezeket honnan veszitek ? xD

Kérdező, szerintem hívd fel, kérdezd meg mikor jön, mikor beszélitek át a dolgot.

Mivel már elmondtad a veszekedés okát is, szerintem nem az lenne a legmegfelelőbb dolog,hogy rögtön a nyakába ugrasz és örülsz, elégre ő is megbántott téged, nemde?

Ha hazajön, mond,hogy sajnálod, hogy így utazott el,de téged is bánt a dolog.

2016. jan. 15. 15:58
 17/17 anonim ***** válasza:

Szóval......

Hiba volt, hogy nem hívtad fel, de most már mindegy.

Nemsokára hazajön és le fogtok ülni beszélgetni. Volt ideje gondolkozni a kapcsolatotokon, most kiderül mennyire vagy fontos a számára. Persze tudod ezt befolyásolni egy kis kedveskedéssel, de ez csak időhúzáshoz elegendő.

Ami az exet illeti, ha felhívta, akkor nem áll jól a szénád....nem hiszem hogy segítséget akart volna kérni, mert a hapsikra nem ez a jellemző.

Fiatal vagy még, ez egy tanulópénz számodra, hogy megtanuld nem indig érdemes taktikázni, mert könnyen előfordulhat hogy Te húzod a rövidebbet. Őszinte legyél....

37F

2016. jan. 15. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!