Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet kiengesztelni egy srácot?
Figyelt kérdés
Alaptalanul vádoltam dolgokkal, nem megcsalással, meg nem is járunk még, csak úgy éreztem, hogy nem foglalkozik velem eleget, és nem veszi komolyan ezt az egész ismerkedést, erre ő meg kiakadt, hogy nem várhatom el tőle, hogy én legyek az élete közepe, és minden körülöttem forogjon, és sajnos ebben igaza van... :(
Már megbántam, amiket mondtam, és bocsánatot is kértem tőle, de még mindig nagyon haragszik rám. Mit kellene tennem?
2016. szept. 9. 21:08
1/4 anonim válasza:
Semmit eleget tettél ha beláttad h hibáztál...
Esetleg azt h tényleg nem várod el h te legyél számára a világ közöpe...
2/4 anonim válasza:
3/4 anonim válasza:
Hát mivel nem ismerem a srácot, csak azt tudom írni hogy nekem elég lenne hogy hozol egy bazinagy pizzát, és mondasz egy olyat hogy könnyesre röhögöm magam, és már el is felejteném a dolgot:D
4/4 anonim válasza:
Szerintem meg igazad volt. Aki ilyet mondana rám, nem keresném többet, nem hogy kiengesztelném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!