Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek egy félénk srácot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy félénk srácot be lehet vaditani az ágyban?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik egy srác, kisfiús arca van, visszafogottabb, aranyos gyerek, de látok benne potenciált, szerintem szexi, szívesen kezelésbe venném. :P

Van valakinek tapasztalata ilyen fiúkkal?

2016. júl. 4. 21:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

tudod mit mondanak...a legcsendesebbek a legperverzebbek...ez nem csak lányokra igaz :D csak ki kell hoznod belőle aztán 3 napig csámpásan jársz :D

23F

2016. júl. 4. 21:37
 2/14 A kérdező kommentje:
A kihozassal nem lesz gond:D
2016. júl. 4. 21:39
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyes ezt nagyon eltaláltad. Amikor elveszítettem, baránőm tök élvezte a fölényét. Sajnos csak az első fél órában. Majd belejöttem, és adtam neki. :D Első szex,celső komolyabb szerelem.

23/F

2016. júl. 4. 21:39
 4/14 anonim ***** válasza:
6%
4 Órája meg kb a porig alázták a visszafogott, félénk srácokat a nők. Kész agyrém :D
2016. júl. 4. 21:40
 5/14 A kérdező kommentje:
Én imádom ezt a típust:)) De az is hozzátartozik, hogy nagyon vicces, jó fej, spontán.
2016. júl. 4. 21:42
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Uhh.. Egyik legjobb szexélményem volt az akkor még szűz, félénk barátommal. Olyan állat lakozott benne,a mai napig visszasírom azt az érzést. Hatalmas,erős döfések,határozott,de gyengéd ölelések, szenvedélyes csókok. Hmm..
2016. júl. 4. 21:43
 7/14 anonim ***** válasza:
85%
Ha kellőképp értesz a szexhez, ki fogod hozni belőle az állatot, ugyanis alamuszi nyuszi nagyot ugrik.
2016. júl. 4. 21:44
 8/14 anonim ***** válasza:
Nekem van egy félénk barátom, de még az ágyig sem lehet jutni vele, nehogy bevadítani.
2016. júl. 4. 21:44
 9/14 anonim ***** válasza:
75%
Én betudnám ;) 23/L
2016. júl. 4. 21:48
 10/14 A kérdező kommentje:
Úgy gondolom, én is:P
2016. júl. 4. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!