Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit akart ezzel? Ti miért csináltatok volna?
Figyelt kérdés
Felszálltam a vonatra egy négyes ülőhelyre, a másikon egy lány volt már. Elindultunk, lepakoltam, aztán odajött hozzám a laptopjával hogy ránéznék-e amíg elmegy mosdóba, hogy ne kelljen eltenni. Rajtunk kívül hárman vannak még, vajon beszélgetést akart kezdeményezni? 22/F2017. jan. 3. 19:21
1/22 anonim válasza:
esetleg... csak nagyon esetleg, nem lehet (de tényleg félve mondom), hogy azt akarta, hogy... szóval vigyázz a notebookjára? :)
2/22 anonim válasza:
Rajtad látta hogy te olyan tutyimutyi naiv kissrác vagy és csak ezt használta ki, a melletted ülők meg biztos olyan alfák voltak hogy nem merte őket megkérni
3/22 A kérdező kommentje:
Szerintem igen, de nincsenek fura alakok itt szóval nem értem. Lehet azt akarja hívjam el valahova.
2017. jan. 3. 19:27
4/22 anonim válasza:
Az is lehetseges.
De az is hogy siman tenyleg csak azt akarta hogy vigyazz ra addig, es te voltal szimpi erre a celra :)
5/22 anonim válasza:
Figyelj!? Nem mindegy? Történt ami történt, a csaj ki tudja hol van azóta, Te meg nem éltél a lehetőséggel. Most fejben maszturbálhatsz hónapokat, hogy biztos ezt akarta, vagy azt, de mi értelme?
6/22 anonim válasza:
Ha nekem bejönne egy srác, nem azzal akarnék beszélgetést kezdeményezni, hogy közlöm vele, hogy megyek pisilni.
7/22 anonim válasza:
6. pedig az amerikai romantikus nyálas filmekben is igy teremt kontaktot a nő férfival a legidétlenebb dologgal..
8/22 A kérdező kommentje:
#5 A csaj itt van és itt is lesz még két óráig.
2017. jan. 3. 19:39
9/22 anonim válasza:
Miért kell túlgondolni?? Megkért hogy vigyázz rá. Én is tettem már. Ha esetleg közben jön valaki, nehogy elvigye.
Tököd volt beszélgetni vele esetleg elhívni randizni? Semmit nem akart. normális emberi dolog.
10/22 anonim válasza:
"#5 A csaj itt van és itt is lesz még két óráig."
basszus, és ahelyett, hogy felkötnéd a golyóid és kiderítenéd, te itt nyavajogsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!