Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják a nők, hogy manapság már szinte lasszóval kell megfogni az apának való pasikat?
Ennyire katasztrófális lenne a helyzet? Az elköteleződni akarás hiányzik, vagy az életképtelenség a probléma? Vagy a káros szenvedélyek, esetleg a férfiak a gyerekekkel nem tudnak bánni? Miben látjátok ennek a problémának a gyökerét?
Miből szűritek le, hogy egy férfi alkalmas lehet-e a jövőben apának? Ha érzelmes, jólelkű és odaadó veletek, akkor valószínűleg jól megállná az apaszerepben is a helyét?
Én 2 gyereket akaró csajt is ismertem az egyiknek még az anyja mondta nekem h "Reméljük találunk neki v kit mer szeretne gyereket". OK.
Egyébként talán azért mert sok pasi lehet olyan mint én aki építi a karterjét, él a hobbijának és cső.
Én most fogok majd neki a 2. diplomámnak, + ugye mellette dolgozom. (Azért az a 250-300 + nem hangzik rosszul. Most vagyok olyan 180-nél)
Személy szerint nem a gyerek a legfontosabb számomra.
Akkor is ha ezt v ki nem érti.
Ha valaki azért nem lép félre, mert nem sikeres a nőknél, az nem morális érték.
A ragaszkodó szívbomba nem olyan valaki akire fel lehet nézni. Tudom, hogy ebből a mondatból az jön le, hogy a nőknek a rossz fiúk kellenek, de ez nem feltétlenül igaz. Csak férfias férfiak kellenek nekünk. Erre vágyunk.
Azon kívül akinek semmi kapcsolata sincs, azzal általában (nem mindig, de általában) belülről sem stimmel valami.
#35: "Ha valaki azért nem lép félre, mert nem sikeres a nőknél, az nem morális érték. "
Esélyt sem kap. Mintha nálad vagy nálam nem lenne morális érték az, hogy megállnák segíteni egy közúti balesetnél. Nem érzem magam morálisan többnek egyik szűz haveromnál sem.
Az a baj, hogy a férfiasnak tartott tulajdonságok többsége nem kompatibilis az apasággal. Felőlem ezzel semmi gond nem lenne, mindenki azt kaphatná, amit akar... De a gyerekeket sajnálom.
Akinek nincs kapcsolata, ott elég sokszor egyszerűen a külsővel vannak problémák. Olyan szűz srácokat ismerek, akik társasági emberek, buliznak, élnek, társaságban sok nő figyel rájuk... De egyszerűen nem jutnak tovább, mert megkapják azt a sablonszöveget, hogy bocsi, senkinek sem az eseteik. Rám meg mondták már sokszor azt, hogy férfias vagyok, amikor épp mogorva és fáradt voltam.
És tényleg igaz: Aki cserélgetheti nagyon a csajokat, az maximum csak lepottyant egy gyereket. Van néhány ilyen ismerősöm.
Az a baj #37, hogy manapság már annak számít - morális értéknek. Nézd meg a mai mosléktársadalmat és a konzumidiotizmust. Mindenhol a poligámiát, promiszkuitást hirdeték, tele vagyunk ilyen oldalakkal mint a puncs.hu meg a viszony.hu, és az számít értéknek, ki tudja többször és jobban megcsalni a párját. Az erkölcs, tisztesség és a hűség pedig irtandó, negatív tulajdonságok lettek, és le kell nézni, meg kell vetni azt, aki ilyen...
Alapesetben igazad kéne legyen: ez kéne hogy legyen az általános közerkölcsi érték, a követendő példa. És pont ez a baj, hogy nincs igazad. Hogy ilyen undorító hányinger értékrendű világban élünk.
"Akinek nincs kapcsolata, ott elég sokszor egyszerűen a külsővel vannak problémák. Olyan szűz srácokat ismerek, akik társasági emberek, buliznak, élnek, társaságban sok nő figyel rájuk... De egyszerűen nem jutnak tovább, mert megkapják azt a sablonszöveget, hogy bocsi, senkinek sem az eseteik."
Valahol piszkosul megértem, hogy min mennek át ezek a srácok.
Nem vagyok szűz, nagyon nem, összesen 10 évet töltöttem párkapcsolatokban, most mégis úgy érzem magam, mint a szűz ismerősök.
Az utolsó szakításom óta gyakorlatilag folyamatosan a bocs, legyünk inkább barátok dumát kapom, a randij 99%-a úgy ér véget, hogy semmi esély a második találkozásra, pedig elvileg normális, hétköznapi nőkkel próbálkozom, és többségük szintén 30 felett van (durva, de gyakorlatilag azzal az 1-2 20-22 éves lánnyal lett egyedül bármi folytstás, pár randi, akikkel valahogy össze akadtam a harmincadik mellett).
Valószínűleg nem vagyok a világ legjobb pasija, bár sportolok, nincs elhanyagolva a testem, nagyon jó karrierem van minden téren, stabil egzisztenciával, utazom, olvasok, színházba, programokra járok, és egy bunkó paraszt sem vagyok, és miben hibám ellenére egy Quasimodo sem vagyok.
Az ember azt gondolná, hogy egy 30-as, normális nő (most nem az éjszaka királylányaira gondoook, akik még mindig 20 évesnek hiszik magukat) valami hasonló férfit keres, hiszen a korunkat tekintve mindketten abban az élet szakaszban vagyunk, hogy szívesen alapítanánk családot.
Ezzel szemben ott állok, mint a szűz haverok, làthatatlanul a nők szemében, bármilyen esély nélkül egy normális párkapcsolatra, ha szűz lennék, valószínűleg az is maradnék.
Nem a nőket hibáztatom, de sajnos elképzelésem sincs, hogy mit csinálok én, vagy a hozzám hasonló férfiak rosszul (van vagy 15 ismerős hasonló cipőben, 2-3 évenként az egyiknek összejön, de 3 másik hasonló férfit ismerek meg azonnal)
Ragaszkodó szívbombának és stabil, határozott férfinak lenni, aki tudja, mit akar, nem ugyanaz. Lehet ragaszkodni, de az nem belső tartás, csak egy érzelem. Az elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!