Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai fiúk, férfiak mennyire tudnának megbecsülni egy ilyen lányt? Semennyire? Manapság már nem ettől nő a nő?
Adott egy lány.
Személyiségileg igazi tiszta szívű lány, aki nem akar ártani senkinek, nem érdekli mások élete vagyis nem az a fő témája hogy hogyan beszélhet ki másokat, szeret segíteni az embereknek, szeret mosolyogni, az egész lénye pozitív, vidám, kedves, nagyon érzékeny.
E mellett pedig nem egy bombanő, de természetes szépség, ad magára, csinosan öltözködik, sportol rendszeresen tehát vékony formás alakja van.
Én meg tudnám becsülni, de nem biztos, hogy "mai fiú, férfi" vagyok a te mértéked szerint.
Mondjuk azért sok más dolog is számít, mennyire őszinte, hogyan kezeli a konfliktusokat, mennyire áll mellettem, ha rossz időszakom van, milyen dolgok érdeklik, mennyire tud komoly lenni stb.
Egy mellébeszélő, hisztis, tájékozatlan, kiskutyaőrült, komolytalan, vihogós lányra is jellemző lehet a te leírásod, mégsem tudnám megbecsülni, mert nem hozzám való.
6-os:
Lehet az volt a baj, hogy nem ismered a tárgyas ragozást és ez bizony idegesítő tud lenni ám.
(exemet, megbecsülésemet, szeretetemet)
Hát ez hülye kérdés :D
Én ilyet szeretnék, de sajna ilyen nem létezik, vagy ha igen, akkor foglalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!