Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen tulajdonságokkal miért nem tud megbecsülni senki?
Figyelt kérdés
Vannak rossz tulajdonságaim nekem is bárki másnak, pl. csendes, visszahúzódó vagyok. Szeretem a csendes helyeket, nem szeretem a bulikat, nem dohányzok, nem fogyasztok alkoholt, jó lenne ha valakivel végre teljesnek érezhetném magam. De a fiúk is akikkel randiztam olyan indokokkal leráztak hogy én túl jó vagyok hozzájuk. Pedig én megértő voltam hozzájuk. Nem tudom hogy kellene akkor viselkednem.2015. szept. 20. 18:40
1/14 anonim válasza:
Ne változz meg, legyél önmagad! Azért szeressenek meg, aki vagy. Nem a megfelelő emberekkel próbálkoztál, ilyen egyszerű.
2/14 anonim válasza:
Ezek alapján minden oké veled.
Mennyi idős vagy?
3/14 A kérdező kommentje:
Akkor csak én nem lehetek a megfelelő ember senkinek, mert eddig akárkivel randiztam senkinek se kellettem.
2015. szept. 20. 18:43
4/14 A kérdező kommentje:
24 vagyok.
2015. szept. 20. 18:43
5/14 anonim válasza:
Le leszek pontozva, de sajnos ez az általános, aki nem kirívó, hangos tejcsárda, nehezebben talál párt, tapasztaltam.
6/14 anonim válasza:
Ha van kedved írj nyugodtan nelem! ;)
7/14 anonim válasza:
Olyan lehetsz mint egy jéghegy, de lehet h megközelíthetetlen vagy, vagy túl családias már elsőre is, vagy lehet h nem tetszettél nekik eléggé.
8/14 anonim válasza:
Egyszer randiztam egy lánnyal, tök jól elvoltunk, de nekem is azt mondta, hogy túl jó vagyok hozzá :D
én sem dohányzom, nem iszom alkoholt és nem járok bulikba
ha van kedved beszélgetni nyugodtan írj :)
9/14 anonim válasza:
Drága kérdező!
Én pont ilyen beállítottságú lányt keresnék, aki szereti a csendet, nyugalmat, nem bulizik, káros szenvedélyekkel mentes, stb.
Nem megfelelő helyen keresgéltél. Én már teljesen kiábrándultam szinte, mert sehol nem találok ilyen beállítottságú hölgyet... egy bulizóssal meg nem akarok összejönni. Szerintem fel a fejjel.
(Ha gondolod, írhatsz esetleg!)
24/F
10/14 anonim válasza:
Nem unod még a folytonos itteni panaszkodást kérdező? Aspergeres vagy, ugye? :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!