Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ilyen tulajdonságokkal miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen tulajdonságokkal miért nem tud megbecsülni senki?

Figyelt kérdés
Vannak rossz tulajdonságaim nekem is bárki másnak, pl. csendes, visszahúzódó vagyok. Szeretem a csendes helyeket, nem szeretem a bulikat, nem dohányzok, nem fogyasztok alkoholt, jó lenne ha valakivel végre teljesnek érezhetném magam. De a fiúk is akikkel randiztam olyan indokokkal leráztak hogy én túl jó vagyok hozzájuk. Pedig én megértő voltam hozzájuk. Nem tudom hogy kellene akkor viselkednem.
2015. szept. 20. 18:40
1 2
 11/14 opened paradise ***** válasza:
Csak azokat soroltad fel végül,amik (szerinted) negatívak.
2015. szept. 20. 18:53
 12/14 A kérdező kommentje:
Miért lennék aspergeres? Nem tudok róla hogy az lennék. De már nagyon unalmasak ezek a troll válaszokat. A normális válaszokat köszönöm, csak már számomra szinte minden remény elveszett.
2015. szept. 20. 18:55
 13/14 anonim ***** válasza:

Ezek alapján nincs semmi baj veled. Én is hasonló személyiség vagyok.

Ha szeretnél beszélgetni, örülnék neki.

26F

2015. szept. 20. 19:01
 14/14 anonim ***** válasza:

Azért mert túl megértő vagy és sokan nem egy második anyát szeretnének, hanem egy barátnőt. Van ilyen ismerősöm, mint te és nem bírnám hosszú távon elviselni. Ráadásul miután belém szeretett, még elviselhetetlenebb lett.

Nem akartam úgy komolyabban tőle semmit, mégis állandóan zaklatott, hogy merre vagyok, mit csinálok és ha véletlenül valamiért nem írtam neki azonnal, akkor megsértődött. Pedig nem jártunk. Attól pedig a hideg kiráz a mai napig, ha olyan dolgok miatt dicsér meg, amik tök hétköznapiak. Mintha az anyám lenne, komolyan.

Te véletlenül nem vagy ilyen?

2015. szept. 20. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!