Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják a nők, hogy manapság már szinte lasszóval kell megfogni az apának való pasikat?
Ennyire katasztrófális lenne a helyzet? Az elköteleződni akarás hiányzik, vagy az életképtelenség a probléma? Vagy a káros szenvedélyek, esetleg a férfiak a gyerekekkel nem tudnak bánni? Miben látjátok ennek a problémának a gyökerét?
Miből szűritek le, hogy egy férfi alkalmas lehet-e a jövőben apának? Ha érzelmes, jólelkű és odaadó veletek, akkor valószínűleg jól megállná az apaszerepben is a helyét?
A kommentekre reagálva: Én is a végső kapcsolatot keresem/kerestem mindig is, de sajnos nem találtam még meg a hozzám illő nőt. Gyereket pedig addig biztosan nem szeretnék, amíg el nem érek arra a szintre, amikor már mindent megcsináltam az életemben, amire vágyom, és úgy gondolom hogy elég bölcs vagyok ahhoz, hogy abból egy vadonatúj embert fel tudjak építeni a nulláról. Most még nem vonz a gyerek gondolata, és családcentrikus sem vagyok. Hülye lennék, ha a gyerekcsináláson egy percig is elgondolkodtam volna, miközben több dolog hiányzik az életemből, mint ami nem.
22F
Abból lehet következtetni, hogy alkalmas-e apának, ahogy velem és másokkal bánik. Hogy a családjával, ismerőseivel hogyan viselkedik. Illetve hogy a gyerekekkel, állatokkal hogyan bánik. Ritka az, aki minden szempontból megfelelő.
Akivel én terveztem volna, arról kiderült, hogy hazudott, valószínűleg megcsalt, és a kapcsolatunk is inkább csak barátság volt, szex szinte nulla, amikor volt, az is rossz volt. Apának tökéletes lett volna, de társnak nem.
Akivel a szex és az érzelmek rendben voltak, az nem volt apatípus, a családja katasztrófa, neki csak a külsőségek számítottak és hogy amit ő akar az meglegyen.
Valószínűleg velem is problémák vannak ilyen téren, hogy nem sikerült megismernem olyat aki alkalmas lett volna, de már nem is érdekel ez a téma.
Szóval ritka az apának való férfi, de az anyának való nő is.
Azért, mert az igazi szépfiúja között kb 0 apának való van. Ők azok, akik ha belépnek egy szobába, akkor anélkül, hogy megszolalnának már hallják is a lefelé csusszsnó bugyik surrogását. Ezek után persze miért akarnának bevállalni egy gyereket, felelősséget, lemondást a csodás kis életükől...
A nők viszont közöttük keresik az apa jelölteket, ami kb tű a szénakazalban esete. Van 1-2, de tényleg csak mutatóba, ők pedig általában valami sok éves boldog párkapcsolatban élnek.
(Mellesleg exem pl a gyerekvállalás helyett kidobott, hogy ő még élni akar. Élt is a lehetőségekkel, hogy kicsit megint egyetemistának érezze magát egyetemista korú srácok között. Most pár évvel később meg megy a sírás, hogy egy 35 éves nő nem talál apának való férfit. Én meg babázhatok az unokahúgommal)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!