Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mondják a nők, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják a nők, hogy manapság már szinte lasszóval kell megfogni az apának való pasikat?

Figyelt kérdés

Ennyire katasztrófális lenne a helyzet? Az elköteleződni akarás hiányzik, vagy az életképtelenség a probléma? Vagy a káros szenvedélyek, esetleg a férfiak a gyerekekkel nem tudnak bánni? Miben látjátok ennek a problémának a gyökerét?

Miből szűritek le, hogy egy férfi alkalmas lehet-e a jövőben apának? Ha érzelmes, jólelkű és odaadó veletek, akkor valószínűleg jól megállná az apaszerepben is a helyét?

2017. júl. 16. 22:46
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
25%
#9: Azzal az állítással nincs baj, hogy a legtöbb srác ilyen vagy olyan egy korosztályban. Az viszont pont ugyanilyen éretlenség, ha 1-2 múltbéli csalódás miatt nem is kezdesz egy korosztállyal, ami pont a sajátod.
2017. júl. 16. 23:24
 12/43 anonim ***** válasza:
37%

A kommentekre reagálva: Én is a végső kapcsolatot keresem/kerestem mindig is, de sajnos nem találtam még meg a hozzám illő nőt. Gyereket pedig addig biztosan nem szeretnék, amíg el nem érek arra a szintre, amikor már mindent megcsináltam az életemben, amire vágyom, és úgy gondolom hogy elég bölcs vagyok ahhoz, hogy abból egy vadonatúj embert fel tudjak építeni a nulláról. Most még nem vonz a gyerek gondolata, és családcentrikus sem vagyok. Hülye lennék, ha a gyerekcsináláson egy percig is elgondolkodtam volna, miközben több dolog hiányzik az életemből, mint ami nem.

22F

2017. júl. 16. 23:27
 13/43 anonim ***** válasza:
65%

Abból lehet következtetni, hogy alkalmas-e apának, ahogy velem és másokkal bánik. Hogy a családjával, ismerőseivel hogyan viselkedik. Illetve hogy a gyerekekkel, állatokkal hogyan bánik. Ritka az, aki minden szempontból megfelelő.

Akivel én terveztem volna, arról kiderült, hogy hazudott, valószínűleg megcsalt, és a kapcsolatunk is inkább csak barátság volt, szex szinte nulla, amikor volt, az is rossz volt. Apának tökéletes lett volna, de társnak nem.

Akivel a szex és az érzelmek rendben voltak, az nem volt apatípus, a családja katasztrófa, neki csak a külsőségek számítottak és hogy amit ő akar az meglegyen.

Valószínűleg velem is problémák vannak ilyen téren, hogy nem sikerült megismernem olyat aki alkalmas lett volna, de már nem is érdekel ez a téma.

Szóval ritka az apának való férfi, de az anyának való nő is.

2017. júl. 16. 23:30
 14/43 anonim ***** válasza:
55%
#11 mi a francot kezdjek hosszútávú kapcsolat céljából 21 év körüli pasikkal?
2017. júl. 16. 23:37
 15/43 anonim ***** válasza:
25%
#14: Kb. ugyanazt kezdhetsz egy 21 körüli pasival, mint egy 31 körülivel. Miért, mit kezdesz egy 31 körülivel?
2017. júl. 16. 23:43
 16/43 anonim ***** válasza:
22%
Én azt mondom, hogy ~40 év tartalmas élet után az emberek nagy része alkalmas lesz szülőnek. Jelentősen megkomolyodnak, felelősségteljesebbek, általában már elég bölcsek is addigra. Realizálódik bennük, hogy kifutnak az időből, és nem fognak örökké élni. A bulik, világjáró kalandok 2 ezer forintból, hegymászás, tengerparton szexelés...stb már rég megvolt. Elértek mindent, amit fiatalon meg lehet valósítani.
2017. júl. 16. 23:44
 17/43 anonim ***** válasza:
81%
Több férfi akar családot, gyermeket, mint sokan hiszik. És most geczi leszek, de igaz: talán, ha sok nőnek nem menne híre, hogy mekkora ribi, nem kéne lasszóval fogniuk a férfiakat, miután kiqrták magukat, és egy értelmes, normális férfi sem akar tőlük semmit sem. ,😂
2017. júl. 16. 23:52
 18/43 A legrosszabb ***** válasza:
47%
Hogyhogy? Talán létezik olyan nő, akivel lehetne családot alapítani, miközben emellett még dúl is a love? Mindegyik akkora sötét lotyó, hogy a hajam is égnek állna tőlük, ha lenne hajam.
2017. júl. 17. 00:08
 19/43 anonim ***** válasza:
66%
Arról van szó Kérdező, hogy a nők döntő többsége nem is apának való férfit keres eredendően, hanem többnyire egy bulikirály pénzes dekoratív helyimenőcsávót, akivel együtt lenni prosperál, merthogy mellette "érzik igazán nőnek" magukat (ez az ő magyarázatuk, nem én találtam ki), és mert annyira dominánsak meg a nagyérdemű előtt is lehet villantani velük. A probléma az, hogy az ilyen típusú férfiaknak annyi nő jut,amennyit csak akarnak, és nem is becsülik meg őket. Egy ideig cicáznak velük, aztán ha rájuk unnak, vagy teherbe ejtették őket, meg is szabadulnak tőlük, mert megismertek egy fiatalabb, jobban kinéző cicamicát, és hát új seprő az ugye jobban seper.
2017. júl. 17. 02:11
 20/43 anonim ***** válasza:
59%

Azért, mert az igazi szépfiúja között kb 0 apának való van. Ők azok, akik ha belépnek egy szobába, akkor anélkül, hogy megszolalnának már hallják is a lefelé csusszsnó bugyik surrogását. Ezek után persze miért akarnának bevállalni egy gyereket, felelősséget, lemondást a csodás kis életükől...

A nők viszont közöttük keresik az apa jelölteket, ami kb tű a szénakazalban esete. Van 1-2, de tényleg csak mutatóba, ők pedig általában valami sok éves boldog párkapcsolatban élnek.

(Mellesleg exem pl a gyerekvállalás helyett kidobott, hogy ő még élni akar. Élt is a lehetőségekkel, hogy kicsit megint egyetemistának érezze magát egyetemista korú srácok között. Most pár évvel később meg megy a sírás, hogy egy 35 éves nő nem talál apának való férfit. Én meg babázhatok az unokahúgommal)

2017. júl. 17. 04:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!