Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, komolyan tudnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, komolyan tudnátok venni egy harmincas nőt, akinek a lakása tömve van plüssállatokkal?

Figyelt kérdés

Amerre a szem ellát, kisebb-nagyobb mennyiségű plüssállat van, a hálószoba szó szerint dugig van velük, az ágyat beterítik, még a tévé tetején is ott ül néhány. Hiába van a nő már a harmincas éveiben, imádja és gyűjti őket, mert olyan "cukik". A pasinak, aki vele kezd, el kell fogadnia ezt a szenvedélyét, mese nincs.

Mi a véleményetek egy ilyen nőről, belemennétek-e vele komoly kapcsolatba úgy, hogy kis kedvenceiről ő nem hajlandó lemondani?

2017. júl. 10. 15:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
30%
Attól függ ki a nő. Egy amúgy átlag, semmi extra hölgynek nem biztos, hogy elnézném szó nélkül. De pl Kate Backinsale-nak még vennék vagy tíz plüssegeret, ha velem akarna lenni.:)
2017. júl. 10. 17:58
 12/20 anonim ***** válasza:
Ha én lehetek a kis kedvencek között az alfa hím és nem kapok kevesebb figyelmet mint ők, akkor semmi gondom nem lenne vele. Csak ne szoruljak miattuk a háttérbe!
2017. júl. 10. 18:50
 13/20 anonim ***** válasza:
Bocsi. A második véletlen volt
2017. júl. 10. 18:52
 14/20 anonim ***** válasza:

Szerintem ez több dologtól függ, péld'ul a nő jellemétől, szokásaitól stb.

Teszem azt, ha abból él, hogy gyerekkönyveket ír, és esténként ott ül a plüssei közt, a Moon Rivert dudorássza, tejeskávét iszik, és közben írja a meséit, akkor azt mondom, hogy még passzol is hozzá a környezet, szuper!

Ha viszont az az elhanyagolt, topis, beszűkült típus, akinek az életben nem volt még dolga férfival, és ezért egy életnagyságú Justin Bieber-plüssel alszik, akkor az gáz.

Ezek persze csak példák voltak. :)

2017. júl. 10. 19:10
 15/20 anonim ***** válasza:
#11-es teljes mértékben megértelek, és én is így vagyok vele amúgy. Kate Backinsale egy álomnő, legalábbis amikor a tv képernyőkön van, magánéletben nem ismerem.:D
2017. júl. 10. 19:18
 16/20 anonim ***** válasza:

Én a kis Cirmikémmel alukálok.

26F

2017. júl. 10. 19:24
 17/20 anonim ***** válasza:
Persze, srácok, aztán az első menet után választhatsz valamit az alsó sorból :D
2017. júl. 10. 19:39
 18/20 anonim ***** válasza:
Nem zavarna, de ne csak a plüssökkel foglalkozzon hanem velem is.
2017. júl. 10. 20:24
 19/20 anonim ***** válasza:

Én 28 éves vagyok, és szeretem a plüssöket. Sztem sokaknak már túl sok, ami van, de talán nem annyi, mint ami a kérdésbe le van írva. Pl. az ágyon nincs túl sok, mert zavarna az alvásban (ami van, ahhoz pl. a párom ragaszkodott jobban, hogy ott legyen :D tehát vannak férfiak is, akik nem menekülnek hanyatt-homlott pár plüss láttán, sőt), és nincs is dugig velük a szoba, mert azért szelektálok, hogy mit veszek meg :).

Persze függő nem vagyok, és nem is izgulok a plüssökre, és nyilván a párom a legfontosabb. Ellenkező esetben megértem, hogy vki nem akarna egy ilyen emberrel kezdeni. De azt nem tűrném el, ha kihajigálna a plüsseim közül bármit vagy zsarolna, hogy szabaduljak meg közülük bármelyiktől.

2017. júl. 11. 11:49
 20/20 anonim ***** válasza:
utolsó, ez még aranyos is, hogy véded őket, ragaszkodsz hozzájuk. Szerintem a legtöbbünknek akiknek itt problémájuk volt, hasonlóan lenne ezzel. A probléma csak akkor van itt szerintem, ha ez a teljes világa valakinek, hogy plüssözik, tehát ha éppen nem velem foglalkozik, akkor épp a plüsseivel van. Mondom ha ez mondjuk naponta egy ideig történik az még okés is, aranyos meg minden, csak az orbitális szélsőség az az ami már szerintem nem egészséges.
2017. júl. 11. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!