Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Minden harmincas pasi ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden harmincas pasi ilyen szornyu amelyik egyedul van?

Figyelt kérdés
23/l vagyok,es elore is szeretnek elnezest kerni minden harmincas ferfitol,aki nem ilyen, nem altalanositani szeretnek,csak megosztani az eddigi tapasztalataimat. Szoval en magam is ugy erzem, hogy egy idosebb, 30koruli ferfit szeretnek tarsnak, mert szeretnek majd csaladot, nekem fontos a csalad, tisztelet, szeretet, torodes,odaadas,stb, es egy erett gondolkodasu pasit szeretnek. Tavaly megismerkedtem egy harminc eves pasival, aki helyes volt, kedves, szeretetre melto, vicces, stb minden ami egy nonek tetszhet. Elis jutottunk par randiig, de egy kisse felenk is volt. O kulfoldon el, de fiatalabb koraban anyuci egyetlen fia volt,tehat mindig anyucinak kellett ot noszogatni. Eleteben nem volt kapcsolata, csak "tiniszerelem", azt sem tudta mi van a labai kozt... Mikor oda kerult a sor,kiderult,kicsi a szerszam, ezert kissebbsegi komplexusa van, es nem mer senkivel sem osszejonni... Igy vege lett mindennek,hiaba gyozkodtem hogy engem nem zavar,ha szeret, magaba bolonditott, az nem erdekelte hogy nekem ez sz.r, otthagyott. Iden ismet megismerkedtem egy szinten 30as pasival, akire azt mondtam,tuti o a nagy o. Intelligens,kedves,szeretetre melto,helyes, bar vannak hibai,de nem erdekelt volna az sem. Randik es miutan beleszerettem,kozolte velem hogy a volt menyasszonya volt neki a nagy o, vele tervezett eletet,aki csunyan atverte,de nem tudja elfelejteni,hianyzik neki,nem tud uj kapcsolatba lepni... Komolyan ezek utan mar felek,hogy egy normalis erett ferfi sem jut, mert aki ennyi idosen egyedul van,annak tuti van valami defektje... Sajnos ez a tapasztalatom :(
2016. aug. 31. 22:03
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
36%
Te is defektes vagy...
2016. aug. 31. 22:06
 2/15 anonim ***** válasza:

Első az defekt, az oké, de a második?

Megpróbálta, gondolom úgy gondolta, megpróbálja, együtt voltatok, nem ment, visszahúz a régihez ezért nagy otrombaság hibáztatni.

Nem szeretem amikor a harmincas férfiakat (amúgy vallom, harminc kerül férfiasodik ki igazán az ember, nem akkor kéne beállni a sorba, hanem akkor kéne istenigazából nőzni össze-vissza, sárm megvan, rutin meg van) megbélyegzik ilyen dolgokkal.

Ilyen alapon meg lehetne bélyegezni a huszonéveseket, aki 2 gyerek meg egy félresikerült házasság után 40 évesen alkoholisták lesznek, azok mennyivel normálisabbak?

Viszont ha neked ilyen terveid vannak, mit itt szépen leírtál és összefoglaltál, akkor ezt nem árt megbeszélni is az illetővel pár randi meg pár közös együttlét után, hogy neked így ilyesmi céljaid lennének, ez például egy nagy előnye a harmincasoknak, hogy lehet velük értelmesen beszélni.

2016. aug. 31. 22:11
 3/15 A kérdező kommentje:
Draga elso valaszolo,koszonom a kedves megjegyzesed,igy ismeretlenul :)
2016. aug. 31. 22:12
 4/15 anonim ***** válasza:
Na várj. Arra gondoltál már, hogy nálad van a bibi? Mármint, hogy nem harmincasokat kellene hajkurászni. Nem is értem a logikádat. Aki most harminc és gyereket akarHAT az is volt huszonéves srác. Vagy neked már tavaszra kellene a gyerek és így muszáj az apuka korú kan?
2016. aug. 31. 22:16
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Nezd 30 as pasikent ugy latom, hogy csak szexet akartak ami gaz mert nem egy 23 eves lanyt kene hulyiteni, de a helyzet az (es ezt ne vedd bantasnak), hogy egy 23 evessel en sem terveznek sem jovot, sem komoly kapcsolatot, de ez meg nem mentesiti oket attol, hogy tuskok voltak.

Javaslatom nincs mert nyilvan van olyan kortarsam aki el tud kepzelni egy veled egykoru lannyal kepzelni valami komolyabbat, en nem tartozom kozejuk, viszont nem is hulyitenelek. (egyebkent van kapcsolatom, a no szinten 30)

2016. aug. 31. 22:18
 6/15 A kérdező kommentje:
A sajat korosztalyom nem tetszik, mert ferfiatlannak gondolom oket. Nekem 4eve allando munkahelyem van,egyedul elek, eltartom magam, elvegeztem egyedul egy egyetemet is. semmi sem hianyzik az eletembol,csak egy tars, a szeretet meg a torodes. Ezt ertetitek,ugye? :) a korosztalyommal nem tudok ilyenekrol beszelni sem, sok trauma ert,es azt sem tudom veluk megbeszelni,mert teljesen mas jar a fejukben.
2016. aug. 31. 22:21
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

A most húszasok is akarnak majd gyereket. Húszas srácból is van egyetemet végzett melózó aki már nem nagyon akar élni, csak családot alapítani.

Egyébként ez most mánia, hogy ennyivel idősebb férfit keresnek ekkora reményekkel. Nem mondom, hogy nem jöhet össze a dolog, de inkább fäszpörgettyűnek szedik fel a fiatal husikat nem pedig a konyhába asszonynak, feleségnek stb. Nem kell nekem hinni, meg is lehet tapasztalni.

2016. aug. 31. 22:29
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen életkorban 5-7 év azért nem olyan észvesztő különbség.

Ha 35 évesen 20-as csajokkal jön össze, na ott sanszos már ez a csak jól megrépáztatom oszt' jó napot.

2016. aug. 31. 22:32
 9/15 anonim ***** válasza:

Egy ilyen eset miatt egyből pánikolsz, hogy jajj mi lesz....

Áhhhh nem folytatom csak felreccsentem az agyam.

2016. aug. 31. 22:39
 10/15 anonim ***** válasza:
A saját szörnyűségskálámra nem férek fel, de nem tudom nálad mit jelent a szörnyű. Egyébként két esetből általánosítani elég nagy hüĺyeség. Vagy szerinted ez a normális?
2016. aug. 31. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!