Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden harmincas pasi ilyen szornyu amelyik egyedul van?
Nem, nem mindegyik harmincas pasi ilyen szörnyű, aki egyedül van.
"mert aki ennyi idosen egyedul van,annak tuti van valami defektje" : látod, én ugyanezt gondoltam a 30-as nőkről. De kiderült, hogy nincs igazam. Az viszont igaz, hogy 10 férfiből 8 kretén, ahogy 10 nőből is. Találkozz másokkal. Számjáték az egész.
33F
Két sikertelen próbálkozásból nem szabad álltalánosítani.
Nem, egyébként nem minden férfi, én például tök normális vagyok:)
Mondjuk én nem tudnék egy tőlem tíz évvel fiatalabb lánnyal kapcsolatot elképzelni, bár ez inkább személyiségtől függ...soha ne mondd hogy soha tartja a mondás de nekem valahogy mégis korombeli nő jönne be inkább.
Először is ne törődj vele, amit a korkülönbségről mondanak, én is 23 éves vagyok, a párom pedig lassan 30 és teljesen jól megvagyunk. Mondjuk én nem eleve így kerestem, csak így jött ki. De amit a korunkbeliekről mondasz, azt meg tudom érteni (tisztelet a kivételnek).
Másodszor pedig nem minden 30-as ilyen, viszont oda kell figyelned az "red flag"-ekre (tehát azokra a tényekre, amikből eleve látszik, hogy az illetővel nincs minden rendben), ilyen például az, ha egy 30-as férfinek még nem volt komoly kapcsolata. A másik pasival csak peched volt, ott inkább az volt a hiba, hogy te már eleve eldöntötted, hogy neked ő lesz a nagy ő. Keresgélj bátran tovább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!